Kézilabda
Minden ami Kézilabda

Az NB I-es kézilabdázókat megszólaltató rovatunk ötödik részében, a Balatonfüredi KSE rutinos hálóőrével, Fazekas Nándorral beszélgettünk, aki többek között azt is elárulta nekünk, hogy az idény végén - ami így meglehetősen furcsára alakult - biztosan befejezi aktív pályafutását.

Ahogyan ígértük, segítünk átvészelni ezt a nehéz, kézilabda nélküli időszakot, méghozzá azzal, hogy mind a 14 férfi NB1-es csapatból megszólaltatunk egy játékost. Tegnap a Bodó Ricsivel történt interjúnkat olvashattátok, ma pedig Rozner Kevin, a Vác jobbszélsője állt a rendelkezésünkre.

Ezt a nehéz, kézilabda nélküli időszakot, úgy próbáljuk átvészelni, hogy az elkövetkezendő időszakban mind a 14 férfi NB1-es csapatból megszólaltatunk egy-egy játékost. Elsőként a MOL-Pick Szeged játékosával, Bodó Richárddal beszélgettünk. Hatalmas megtisztelés számunkra, hogy nyilatkozott nekünk.

Az EHF és így mi is a hét meccseként harangozzuk be a Szeged és a PSG összecsapását. Ez nem véletlen elvégre, amelyik csapat ma győz, az még megtartja az esélyét arra, hogy megelőzze a Barcelonát és egyenes ágon jusson a negyeddöntőbe. Szóval sok múlik a mai eredményen. A találkozó 17:00-kor kezdődik és a Sport 1 természetesen élőben közvetíti.