Interjú Rozner Kevinnel, a Vác jobbszélsőjével

2020.03.25

Ahogyan ígértük, segítünk átvészelni ezt a nehéz, kézilabda nélküli időszakot, méghozzá azzal, hogy mind a 14 férfi NB1-es csapatból megszólaltatunk egy játékost. Tegnap a Bodó Ricsivel történt interjúnkat olvashattátok, ma pedig Rozner Kevin, a Vác jobbszélsője állt a rendelkezésünkre.

No, de ki is az a Rozner Kevin?

Bodó Ricsit tegnap nyilván nem kellett bemutatni egyetlen kézilabda szerető embernek sem, de az elképzelhető, hogy Rozner Kevin neve nem cseng mindenkinek ismerősen. 

Rozner Kevin 1998. április 30-án született. Egészen kiskorától a Tatabánya utánpótlásában pallérozódott. Első NB1-es meccsét 2017 februárjában játszotta. A következő idényben már állandó tagja volt a Tatabánya bajnoki meccskeretének, de a pályán nem töltött sok időt. 2019 nyarán a több játéklehetőség reményében igazolt Vácra. A Vác ebben az idényben eddig csupán 3 pontot szerzett, ami azt jelenti, hogy az utolsó, 14. helyen állnak. Az idei szezonban Kevin 19 bajnokin 24 gólt szerzett. 

Sokszoros junior válogatott, a felnőttek között azonban még nem mutatkozott be. 


Hogy érzed magadat? Hogy tudsz edzeni ebben a nehéz időszakban? 

Rozner Kevin: Jól érzem magam, bár már hiányzik a kézilabda, de szerencsére itt ahol lakom könnyedén meg tudom csinálni az edzéseket, amiket kiír az edzőm.

 A Vác sajnos nem szerepel jól az idei szezonban. Amennyiben folytatódik a bajnokság, látsz esélyt a bentmaradás kiharcolására? 

R.K.: Hát, reméljük hogy folytatódni fog a bajnokság, mert talán most találtuk meg a jó utat, de sajnos ez a szünet nem jön jókor. Bentmaradni nehéz, 6 pontot kellene szereznünk hogy legyen valami keresni valónk, de megteszünk mindent ennek érdekében. 

Milyen a hazai mérkőzések hangulata? A szurkolók a gyengébb szereplés ellenére is kitartanak mellettetek? 

R.K.: A hazai mérkőzéseink jó hangulatban telnek a szurkolóink a rossz szereplés ellenére is mellettünk vannak. 

Még nagyon fiatal vagy! Mik a terveid a jövőben? Elképzelhető, hogy visszatérsz a Tatabányához? 

R.K.: A jövőmmel kapcsolatban meg nem döntöttem, de mindenképp szeretnék váltani. Tatabányára nem hiszem, hogy visszatérek.

Ki volt az a játékos, akitől a legtöbbet tanultál eddigi pályafutásod során?  

R.K.: Itt talán Ilyés Fecit mondanám. Ő rengeteget segített nekem amikor Tatabányán voltam. 

Melyik volt eddigi pályafutásod legjobb meccse? 

R.K.: A legjobb meccsem az volt, amikor az Ifjúsági csapattal NB1-B ben indultunk és a Százhalombatta csapatával játszottunk. Ezen a meccsen 11 gólt szereztem.


Eddigi interjúink:

A következőkben további 12 élvonalbeli játékossal olvashattok majd nálunk interjút. Kitartást mindenkinek, ebben a nehéz időszakban! 

/Zoli/