Futball

Minden focis cikk egy helyen

A napokban volt szerencsém interjút készíteni a Mezőkövesd 33 éves válogatott játékosával, Cseri Tamással. A fő téma természetesen a magyar válogatott volt.

Sajnos a futball világban számtalan komoy stadionkataszrófa történt már, ám egytől-egyig mind hozzájárult, ahhoz, hogy a stadionok egyre biztonságosabbá váljanak. Most összegyűjtöttük nektek a világ legsúlyosabb stadionkatasztrófáit.

Ma 21 órától rendezik a 2020-as Bajnokok Ligája döntőjét, ahol a PSG és a Bayern München mérkőzik meg egymással. A találkozót az M4 Sport természetesen élőben közvetíti.

Ma este 9 órától rendezik az Európa Liga fináléját. Az ötszörös győztes Sevilla ellenfele az Antonio Conte vezette Inter lesz.

Andrea Pirlo gyakorlatilag nulla edzői tapasztalattal rendelkezik, mégis kinevezték a Juventus élére. Mai cikkünkben hasonló esetek után kutattunk és megnéztük, hogy az adott tréner milyen karriert futott be. Természetesen van pozitív és negatív példa is.

Biztosan sokan hallottatok arról, hogy a Chelsea korábbi védője, Branislav Ivanovic tegnap este összetörte az Orosz kupagyőzelemért járó trófeát. A serleget Ivanovic vette át, de hamar kicsúszott a kezéből és ripityára tört. Szeretnénk egy kicsit megvigasztalni a 36 éves védőt, így hasonló esetek után kutattunk.

Az Atalanta tegnap 6-2-re verte a Bresciát, így előrelépett a tabella második helyére, igaz az Inter és a Lazio egy meccsel kevesebbet játszott. A bergamóiak kiváló szereplését azonban egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni. Az idei bajnoki szezonban 33 forduló alatt már 93 gólt szereztek, és csak 43-at kaptak, így a gólkülönbségük +50. Emellett a...

Az elmúlt napok egyik legnagyobb híre volt, hogy a tavaly nyáron visszavonuló Arjen Robben visszatér a futballpályára. A 36 éves holland legenda, nevelőegyesülete, a Groningen játékosa lesz. Ennek apropóján olyan játékosok után kutakodtunk, akiknek Robbenhez hasonlóan nem jött be elsőre ez a visszavonulósdi.

Hamarosan kezdetét veszi a nyári átigazolási időszak. Mint minden, most ez is egy kicsit más lesz, ugyanis néhány ligában még júliusban is bajnoki mérkőzéseket fognak rendezni, ráadásul a Bajnokok Ligája folytatására csak augusztusban kerül sor. Ez több kellemetlenséget is szülhet a csapatoknál. Lesznek játékosok, akik már augusztusban nem lépnek...

iv id="fb-root">