Futball
Minden focis cikk egy helyen

Biztosan sokan hallottatok arról, hogy a Chelsea korábbi védője, Branislav Ivanovic tegnap este összetörte az Orosz kupagyőzelemért járó trófeát. A serleget Ivanovic vette át, de hamar kicsúszott a kezéből és ripityára tört. Szeretnénk egy kicsit megvigasztalni a 36 éves védőt, így hasonló esetek után kutattunk.

Az Atalanta tegnap 6-2-re verte a Bresciát, így előrelépett a tabella második helyére, igaz az Inter és a Lazio egy meccsel kevesebbet játszott. A bergamóiak kiváló szereplését azonban egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni. Az idei bajnoki szezonban 33 forduló alatt már 93 gólt szereztek, és csak 43-at kaptak, így a gólkülönbségük +50. Emellett a...

Az elmúlt napok egyik legnagyobb híre volt, hogy a tavaly nyáron visszavonuló Arjen Robben visszatér a futballpályára. A 36 éves holland legenda, nevelőegyesülete, a Groningen játékosa lesz. Ennek apropóján olyan játékosok után kutakodtunk, akiknek Robbenhez hasonlóan nem jött be elsőre ez a visszavonulósdi.

Hamarosan kezdetét veszi a nyári átigazolási időszak. Mint minden, most ez is egy kicsit más lesz, ugyanis néhány ligában még júliusban is bajnoki mérkőzéseket fognak rendezni, ráadásul a Bajnokok Ligája folytatására csak augusztusban kerül sor. Ez több kellemetlenséget is szülhet a csapatoknál. Lesznek játékosok, akik már augusztusban nem lépnek...

Kai Havertz a Bundesliga újraindulása óta bombaformában futballozik. Mivel jelenleg a német az egyetlen topliga, amelyben rendeznek mérkőzéseket, így Havertzre most azok is felfigyelhettek, akik amúgy kevésbé követik a Bundesligát. Az elmúlt 4 bajnokin 5 gólt szerzett, igaz az utóbbi időben Volland hiánya miatt szokatlan poszton, a kilences...

Bizonyára ti is tudjátok, hogy a koronavírus miatt megállt a sportélet. A focit is mindössze 1 Európai országban nem állították le, ez pedig a fehérorosz bajnokság. Ebben a cikkben az országról és Vysshaya Liga-ról olvashattok érdekességeket, illetve az esetleges következményeket vizsgáljuk meg.

Bár talán hihetetlen, a jelenleg az angol másodosztályban szereplő Nottingham Forest egykoron egész Európát uralta. A sikerkovács pedig egy bizonyos Brian Clough volt, aki egy másodosztályú csapatot vett át, majd Premier League győztest és kétszeres BEK győztest faragott belőle. A mai cikkünkben az ő nem mindennapi élettörténetét mutatjuk be.

Több sportoldal is készített filmajánlót az utóbbi időben, de én úgy érzem, hogy tudok még melléjük tenni néhány érdekes filmet, amit minden sportkedvelőnek érdemes megnézni, így hát elkészítettem a saját filmajánlómat is.