Futball

Minden focis cikk egy helyen

Kai Havertz a Bundesliga újraindulása óta bombaformában futballozik. Mivel jelenleg a német az egyetlen topliga, amelyben rendeznek mérkőzéseket, így Havertzre most azok is felfigyelhettek, akik amúgy kevésbé követik a Bundesligát. Az elmúlt 4 bajnokin 5 gólt szerzett, igaz az utóbbi időben Volland hiánya miatt szokatlan poszton, a kilences...

Bizonyára ti is tudjátok, hogy a koronavírus miatt megállt a sportélet. A focit is mindössze 1 Európai országban nem állították le, ez pedig a fehérorosz bajnokság. Ebben a cikkben az országról és Vysshaya Liga-ról olvashattok érdekességeket, illetve az esetleges következményeket vizsgáljuk meg.

Bár talán hihetetlen, a jelenleg az angol másodosztályban szereplő Nottingham Forest egykoron egész Európát uralta. A sikerkovács pedig egy bizonyos Brian Clough volt, aki egy másodosztályú csapatot vett át, majd Premier League győztest és kétszeres BEK győztest faragott belőle. A mai cikkünkben az ő nem mindennapi élettörténetét mutatjuk be.

Több sportoldal is készített filmajánlót az utóbbi időben, de én úgy érzem, hogy tudok még melléjük tenni néhány érdekes filmet, amit minden sportkedvelőnek érdemes megnézni, így hát elkészítettem a saját filmajánlómat is.

Amikor az volt a legnagyobb problémám, hogy kikapott a kedvenc csapatom, rosszul fújt a bíró, rossz döntéseket hozott az edző, nos akkor nem volt semmi problémám.

Ma a Liverpool - Atletico Madrid BL nyolcaddöntő második mérkőzését választottuk a nap meccsének. A címvédő Liverpool 1 gólos hátrányból várja a visszavágót. A találkozó 21:00-kor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti. A játékvezető Danny Makkelie lesz.

Ma két BL nyolcaddöntőnek rendezik a visszavágóját. A Valencia - Atalanta párharc lényegében eldőlt, így a Leipzig - Tottenham mérkőzésről olvashattok előzetest. A találkozó 21:00-kor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti majd.

79 halott, 2502 fertőzött és káosz Olaszországban. A Kínából indult koronavírus Európában elsőként Olaszországban fertőzött meg jelentősebb létszámú embert. A fertőző betegség pedig mondhatni sakkban tartja az országot. Az óvodákat és iskolákat bezáratták, de az iparra, a kereskedelemre és a nagyobb közösségi rendezvényekre, köztük a...

iv id="fb-root">