Futball
Minden focis cikk egy helyen

Ma két BL nyolcaddöntőnek rendezik a visszavágóját. A Valencia - Atalanta párharc lényegében eldőlt, így a Leipzig - Tottenham mérkőzésről olvashattok előzetest. A találkozó 21:00-kor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti majd.

79 halott, 2502 fertőzött és káosz Olaszországban. A Kínából indult koronavírus Európában elsőként Olaszországban fertőzött meg jelentősebb létszámú embert. A fertőző betegség pedig mondhatni sakkban tartja az országot. Az óvodákat és iskolákat bezáratták, de az iparra, a kereskedelemre és a nagyobb közösségi rendezvényekre, köztük a...

Joshua Zirkzee már korábban is igazolta a tehetségét, de most Robert Lewandowski sérülése miatt komolyabb szerep hárul rá a Bayern Münchennél, melyet egyelőre kiválóan old meg. Nem lennék meglepve, ha a nyár egyik legkeresettebb labdarúgója lenne.

Az El Clásico még akkor is komoly futballünnep amikor előre meg lehet jósolni a kimenetelt vagy éppen szinte semmi tétje sincs a találkozónak. Most ezek egyike sem igaz. A bajnokság nagyon szoros (jelenleg a Barcelona az éllovas, 2 ponttal előzi meg ősi ellenfelét) és a találkozó végkimenetele is megjósolhatatlan. Ezek tudatában ki ne akarna...

Ma kerül megrendezésre az utolsó két BL nyolcaddöntő első mérkőzése. A nap meccse nálunk, a Real Madrid - Manchester City, így erről olvashattok előzetest. A találkozó 21:00-kor kezdődik, Daniel Orsato vezeti majd és az M4 Sport közvetíti élőben.

A héten újabb négy nyolcaddöntőt rendeznek a Bajnokok Ligájában. A mai nap kiemelt mérkőzése a Chelsea - Bayern München, melyet 21 órától az Spíler 2 TV közvetít élőben. A találkozó játékvezetője Clément Turpin lesz.

Ma este újabb két nyolcaddöntőre kerül sor a Bajnokok Ligájában. A Tottenham - Leipzig mérkőzés is komoly izgalmakat hozhat, és számunkra különösen kedves is, hiszen Gulácsi Péter személyében magyar szereplője is lesz a párharcnak. Ennek ellenére nálunk most az Atalanta - Valencia a kiemelt mérkőzés, így erről olvashattok előzetest. A találkozó...

Ma este visszatér a Bajnokok Ligája! Két nyolcaddöntős mérkőzést rendeznek, mi az Atletico Madrid - Liverpool találkozót választottuk a nap meccsének, így erről olvashattok előzetest. A találkozó 21:00-kor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti. A játékvezető Szymon Marciniak lesz.

Véget ért a téli átigazolási időszak. Jó néhány igazán népszerű játékos is klubot váltott. Összegyűjtöttük a 10 legfontosabb januári átigazolást.

Tegnap Cristiano Ronaldo elérte a 200 millió instagram követőt. Ő az első magán személy, aki erre képes volt, de nem az első profil. A cikkben felsoroljuk azokat, akik 100 millió feletti követőtáborral bírnak az egyik legnépszerűbb közösségi portálon. Természetesen a legnépszerűbb sportolókra külön figyelmet fordítunk.