Forma-1

Minden ami Forma-1

Ma rendezik a 35. Magyar nagydíjat, de erre sajnos zárt kapuk mögött kerül sor. A 15:10-kor rajtoló futamot az M4 Sport természetesen élőben közvetíti.

A Forma-1 történelmében először rendeznek egymás után két versenyt ugyanazon a pályán. Ezúttal azonban a verseny a Stájer nagydíj nevet viseli. A futam 15:10-kor rajtol és az M4 Sport élőben közvetíti.

216 nap elteltével végre újra Forma-1-es versenyt láthatunk. Ilyen hosszú idő még sosem telt el két Forma-1-es verseny között, a koronavírus azonban most ilyen hosszú szünetet eredményezett. Azonban most már végre elrajtolhat a 2020-as szezon, még ha zárt kapuk mögött is. Az osztrák nagydíj ma 15:10-kor rajtol. A versenyt természetesen az M4 élőben...

A korábban 9 konstruktőri világbajnoki címet szerző Williams történelmi mélyponton volt az előző idényben. A grove-i istálló mindössze 1 pontot szerzett az idényben. Ez a csúfság korábban még sosem esett meg velük.

A mezőny egyik legkedveltebb pilótája Kimi Räikkönen, azonban felette is eljárt az idő. Idén októberben már 41 éves lesz, és minden esély meg van arra, hogy ez az utolsó idénye a királykategóriában.

Szezonelőzetesünk második részében a címvédő, Lewis Hamilton legkomolyabb kihívóiról olvashattok. A hatszoros brit világbajnoknak két ifjú titán, Max Verstappen és a Charles Leclerc lehet a legnagyobb kihívója, de, ha összekapja magát Sebastian Vettel is veszélyes lehet és természetesen a csapattársával, Valtteri Bottassal is számolni kell.

Idén különleges módját választottuk a szezon felvezetésének. Ezúttal nem egyesével mutatjuk be a csapatokat és a versenyzőket, hanem 5 beharangozó cikket fogunk írni, melyben a szezon nagy kérdéseit boncoljuk.

iv id="fb-root">