Juventus - Atletico Madrid - Előzetes

2019.11.26

Legutóbb egy nagyon izgalmas és szoros mérkőzést hozott a két csapat találkozója, így joggal reménykedünk abban, hogy ezúttal is így lesz. A BL D csoportjának két legrangosabb együttese ma 21:00-kor Torinóban mérkőzik meg egymással. Magyarországon a Spíler 2 TV közvetíti a rangadót. 

Jelenleg a 10 pontos Juventus vezeti a csoportot, mely egyedüli klubként veretlen Európa topbajnokságainak csapatai közül. Az Atletico Madrid november elején kikapott a Bayer Leverkusentől, így csak 7 egységgel áll, ami azt jelenti, hogy ma mindenképp győzniük kell, ha szeretnének a csoportelsősségért harcba szállni. 


Forma:

A Juventus többnyire gyengén játszik, de megnyeri a meccsét. Sarri rengeteg kritikát kapott az utóbbi időben, hogy éppenséggel az eredmények jönnek, de a mutatott játék irdatlan gyenge. Azzal a ténnyel azonban nem lehet szembemenni, hogy a szezon 17 meccséből még egyet sem veszített el az öreg hölgy, és erre egyetlen másik csapat sem volt képes. Amíg az eredmények jönnek Sarri biztosan marad a helyén. 

Az Atletico Madrid ellenben meglehetősen gyenge időszakát éli. A spanyol bajnokságban 1 vereség mellett 7 döntetlent játszott a csapat és csupán a negyedik helyen áll. 


Várható kezdőcsapatok:

Juventus

                          Szczesny

Cuadrado   Bonucci   De Ligt   Alex Sandro

            Matuidi      Pjanic       Khedira

                         Ramsey

            Higuain            Ronaldo


Atletico Madrid

                         Oblak

Renan Lodi   Felipe   Hermoso    Arias

Lemar        Saúl     Thomas       Koke

                Félix           Morata


Legutóbbi 3 egymás elleni mérkőzés eredménye:

2019.03.12. Juventus - Atletico Madrid 3-0

2019.08.10. Atletico Madrid - Juventus 2-1

2019.09.18. Atletico Madrid - Juventus 2-2


/Zoli/