Nem kellenek? Dehogynem! - 3.

2017.07.02

Utolsó harmadik részünk, ahol szabadúszóvá lett labdarúgóknak keresünk csapatot.

Georgios Samaras

A 32 éves csatár az utóbbi félszezont a Real Sociedadnál töltötte. Úgy néz ki eljárt fölötte az idő a görög válogatottban 2012-ben az EB-n megelehetősen jól játszott és a 2014-es VB-n is betalált. Amióta a Celtictől eligazolt csak szenved.

Ajánljuk neki: AEK Athén

Térjen haza Görögországba, hogy aztán méltóságteljesen visszavonulhasson. Az AEK Athén megfelelhetne neki talán 1-2 évig még segítségére is lehet a csapatnak.

Francesco Totti

A 40 éves csatár 1993 óta tartozik az AS Roma csapatához és most lejárt a csapatnál a szerződése és búcsúzik a farkasoktól. 

Ajánljuk neki: Visszavonulás

A klubhűség minta képe Francesco Totti, ezt azzal tudná megkoronázni, ha semmiféle Amerikai ajánlatot nem fogadna el. Az AS Romanál válalhatna valamilyen munkát a csapaton belül, hogy egyszer talán ő legyen a Roma vezetőedzője.

Benoít Trémoulinas

A 31 éves védőnek lejárt a Sevillanál a szerződése, ahová 2014-ben érkezett a Dynamo Kiewtől. 3 éve során nem volt alapember a Sevillanál, de azért így is megéri ingyen szerzdőtetni.

Ajánljuk neki: Girondins Bordeux

Trémoulinas visszatérhetne nevelőegyesületébe a Bordeuxba. A Sevillanál 3 év alatt 44 bajnokit játszott, Bordeuxnál ez azért alighanem több lenne.

Victor Valdés:

Valdés amióta elhagyta a Barcelonat nem találja a helyét. A Manchester Unitedhoz igazolt ahol nem játszott, majd a Standard Lüttichez szerződött, az előző szezont pedig a Middlesbroughnál töltötte. Csapata kiesett ő pedig szabadon igazolhatóvá lett.

Ajánljuk neki: FC Málaga

Hazájában Spanyolországban talán újra megtalálhatná önmagát. A Malaga jó választás lenne ugyanis Kameni helye nem beton biztos, Valdés kiszoríthatná őt a kezdőből.

Rodrigo Palacio

A 35 éves argentin csatárral nem hosszabított az Inter. Palacio 2009-be került a Serie A-ba a Genoahoz majd onnan szerződtette az Inter 2012-ben. 

Ajánljuk neki: Boca Juniors

Hazatérhetne Argentinába, majd egy szezon focizgatás után akár vissza is vonulhat a korábbi 27-szeres válogatott labdarúgó. 

Giuseppe Rossi

Nem is olyan rég még az egyik legtehetségesebb olasz labdarúgónak volt kikiáltva. A Fiorentinában vált ismertté és remek játékossá, de azóta rengeteg sérülés hátráltatta. Többször is volt kölcsönben, most végleg távozik szerződése lejártával.

Ajánljuk neki: Hamburger SV

Németországban talán újra formába lendülhetne. A kiesés elől menekülő Hamburgernek szüksége lenne egy jó csatárra, bár az is jó lenne, ha az nem lenne sérült.

Hachim Mastour

Hatlmas tehetségnek volt kikiáltva, már most lemondanak róla? A Milannál igen a PEC Zwolleban töltötte kölcsönben a szezont, s a Milan nem hosszabított vele így távozik a még mindig csak 19 éves középpályás.

Ajánljuk neki: Willem II Tilburg

Hollandia remek hely a fiatalok számára, a Willem II Tilburgnál megmutathatná mire képes igazából. Akár a Zwollehoz is visszatérhetne inmár végleg.

Ennyi lett volna, remélem tetszett ez a "trilógia" a szabadúszóvá lett labdarúgókról.

Az előző kettő része:

Nem kellenek? Dehogynem! -1

Nem kellenek? Dehogynem! -2


/Zoli/