Nem kellenek? Dehogynem! - 2.

2017.07.02

Ahogy ígértem itt a folytatás, a szabadúszóknak ajánlunk csapatot, akiknek szerződésük június végével megszűnt.

Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic egy évet töltött a Manchester Unitedban, remek idénye volt, de sajnos megsérült a szezon végefelé. 35 évesen a svédnek a pályafutása is veszélybe került súlyos térdsérülése miatt. A felépülése jól halad, de a 2017-es naptári évben aligha léphet majd pályára. A Manchester Uniteddal pedig nem hosszabított.

Ajánljuk neki: Bayern München

Rengetg érdeklődőről hallani Amerikából, Kínából, de ennél még talán több van a svédben az esetleges visszatérése a Juventushoz is képbe jött. A Bayernbe igazolásával kipróbálhatná magát egy új bajnokságban a Bundesligában. A Bayern tudna várni amíg felépül a svéd, ugyanakkor kiváló cseréje lehetne Lewandowskinak.

Gael Clichy

Clichyre sem volt szüksége Guardiolanak, így a Francia hátvéd 6 év után távozik a manchesteri kékektől. 31 éves még nem járt el felette az idő, sok csapatnak hasznára lehetne.

Ajánljuk neki: Olympique Lyon

Közel 14 év után térhetne haza Franciaországba. A Lyon remek választás lenne, ugyan jövőre csak Európa-ligában indulhat a csapat, de egyértelműen Franciaország topcsapatai közé tartozik. 

Dani Alves

A Juventus közös megeggyezéssel szerződést bontott a brazil szélsővédővel. Már 34 éves, de remek szezont tudhat maga mögött a zebráknál. Több Premier League klub is érdeklődik iránta.

Ajánljuk neki: Mancehster City

A Chelsea és a Mancehster City mutat érte komoly érdeklődést. A manchesteriek edzője Pep Guardiola akivel már a Barcelonánál dolgozott együtt Alves, az ő személye miatt is már majdnem biztos, hogy oda igazol.

Eric Maxim Chupo-Moting

A 28 éves csatár szerződése a Schalkenál járt le. Volt szebb időszaka is a Schalkenál, mint utolsó éve ekkor már csak 3-szor talált be. Nem csúcs kategóriás játékos, de egy középcsapatnak, fontos embere lehet.

Ajánljuk neki: Besiktas

Több török ajánlatról hallani az esetében, a Bursaspor és az Antalayspor is. A Besiktas jobb választás lehetne számára, mégiscsak bajnokcsapat és BL indulás is jól hangzik.

Martin Caceres

Caceres amióta eljött a Juventustól nem találja a helyét. Az utóbbi időben sokat volt sérült ez is nehezítette a dolgát. A legutóbbi félszezont a Southamptonban töltötte, de ott is jobbára a 2. csapatba játszott, ennél azért ő jóval jobb játékos, vagy legalábbis az volt. 

Ajánljuk neki: Hellas Verona

Az olasz élvonalba frissen feljutó csapat megfelelhetne neki. Minden bizonnyal megkapná a lehetőséget, és újra felépíthetné magát. Ugyan ha nem is Barcelona  vagy Juventus (korábbi csapatai) színtű játékos azért nem egy amatőr labdarúgó.

Mathieu Flamini

Korábbi AC Milan és Arsenal játékos, most a Crystal Palacenál járt le a szerződése és vált szabadúszóvá. 33 évesen már nem fiatal, topcsapatok aligha kapkodnak érte. 

Ajánljuk neki: FC Nantes

Már levezetésként hazatérhetne Franciaországba a Nantes jó választás lehetne fejlődött a klub, a tavalyi 7. hely biztató lehet.

Johan Djourou

Djourou korábban az Arsenal tulajdonában is volt, most a Hamburgertól távozik 3 év elteltével. A 30 éves svájci védőért több ajánlatról is hallani, aligha marad csapat nélkül.

Ajánljuk neki: HSC Montpellier

A francia középcsapat figyeli Djourout és szerződtetni szeretné a hírek szerint. Nem lenne rossz választás a svájci szempontjából sem, fontos kezőjátékos lehetne a csapatnál.

Guillermo Ochoa

A 2014-es VB-n robbant be a mexikói válogatott kapujában óriási bravúrok bemutatásával, ekkor szerződtette őt a Malaga ahonnan most távozik. Ochoa jelenleg a Konföderációs Kupán szerepel a Portugálok elleni bronzmeccsen is vélhetően ő védi majd a mexikóiak kapuját.

Ajánljuk neki: PAOK

A görög klub csábítaná a mexikóit, és nem lenne oka nemet mondani. Glykos helye nem egyértelmű az együttesnél, könnyen kezdő kapussá válhatna.

Ennyi lett volna a klubkeresőkről a 2. cikk. 

Ha valakit érdekel az előző része kattintson: ide


/Zoli/