Nem kellenek? Dehogynem!

2017.07.01

Csapatot ajánlunk azoknak a játkosoknak akiknek a mai nappal lejárt a szerződésük a klubjuknál.

Pepe

A Portugál klasszissal nem tudott megegyezni a Real Madrid a hosszabításról, így 10 év után távozik a 34 éves védő. Ugyan nem fiatal már, de még egy igazán jó csapatnak is hasznára lehet. A PSG és az Inter is komolyan érdeklődött iránta, de még nem egyezett meg egy klubbal sem.

Ajnáljuk neki: Inter

Az Internél aligha kellene komoly konkurenciával megküzdenie, míg a csapat visszavágyik az elitbe Pepe segítségükre lehetne ebben.

Bacary Sagna

Guardiola nem számolt vele a Manchester City-nél így szerződése lejártával távozhat. 34 évesen már túl van a csúcson, de egy kisebb csapatnál kulcsjátékos lehetne.

Ajánljuk neki: Nice

A csapat fejlődik a tavalyi 3. helyük kiváló eredmény. Sagnanak is jó lehetne hiszen hazatérhetne Franciaországba és a klubnak is komoly hasznára lehetne.

Jesus Navas

Ő sem kellett Guardiolanak. Picit érthetetlen, hogy csapat nélkül maradt, hiszen még nem is túl örge 31 éves. Aligha lesz nehéz csapatot találnia.

Ajánljuk neki: Lazio

Ha új kalandra vágyik körülnézhetne Olaszországban is. A Lazio megfelelhetne neki, hisz az élbolyba vágyik és nincs is túl jó szélsőjük, Navas lehetne az. 

Rachid Ghezzal

Az algériai játékos szerződése lejárt a Lyonnál, így elhagyja nevelőegyesületét. Sok csapat kinézhette magának, hiszen még csak 25 éves, és hát nem is rossz labdarúgó.

Ajánljuk neki: Everton

Az Everton remek ugródeszka lehetne neki. Az élbolyba vágynak ezt Klaassen és Pickford igazolásával már bizonyították, Ghezzal lehetne a következő lépés.

Adrian Mierzejewski

A korábbi lengyel válogatott középpályás, még mindig nem öreg, 30 éves. A Sarjah arab csapatnál járt le a szerződése tegnap. 

Ajánljuk neki: Wisla Plock

Egy arab csapatnál még többet érdemel. A Wisla Plock megfelelő választás lehetne, korábban már játszott ott és hatalmas segítség lehetne. Alighanem közönségkedvenccé is válhatna ismét ott Mierzejewski.

Holger Badstuber

A 28 éves védő rengeteget volt sérült az elmúlt időben sajnos. Újra fel kellene építeni magát, és jó lenne, ha a sérülések is elkerülnék őt végre.

Ajánljuk neki: Huddersfield Town

Jót tenne neki az országváltás, és nem topklubba kellene szerződnie. A Huddersfield újonnan feljutó csapat, de nem lehetetlen a bentmaradásuk, főleg Badstuber érkezése esetén. Sztár lenne a PL újoncnál és egy jó teljesítménnyel és sérülés nélküli idénnyel talán visszatérhetne oda ahová való.

John Terry

22 év szolgálata után szerződése lejártával távozik a Chelseatől John Terry, igaz közben volt egy rövid kitérője kölcsönben a Nottingham Forestnél. Több érdeklődőről is hallani a Newcastle és az Aston Villa is szívesen látná a csapatánál.

Ajánljuk neki: Aston Villa

Az Aston Villa az első osztályba való, John Terry segíthetne a csapatnak visszajutni. Persze az is kérdés hajlandó-e még egy angol csapatban focizni.

Keisuke Honda

Nagy ígéretként érkezett a Milanba jól is kezdett, de a Milan csak gyengült ezzel az ő játéka is. 3 év után ingyen távozik Milánóból a Japán. 31 évesen még jó korban van egy pár éves szerződésre.

Ajánljuk neki: Burnley

Angliában is kipróbálhatná magát a Burnleynél kulcsember lehetne, újra visszanyerhetné önbizalmát. A Burnleynek is jól jönne a kiesés elkerüléséért folytatott harcban.

Remélem tetszett a cikk, minden bizonnyal a mai napon vagy holnap lesz ennek egy második része majd figyeljétek és olvassátok. ;)


/Zoli/