U21 EB: Anglia - Németország

2017.06.27

A Lengyelországban tartott U21-es Európa-bajnokság mindkét elődötőjét ma rendezik. Anglia és Németország összecsapását 18.00-tól a Digisporton követhetjük figyelemmel. Egy kis előzetessel hangoljunk az összecsapásra:

Az Angol fiatalok az első meccsen Svédország ellen megszenvedtek 0-0 lett a meccseredménye. Azonban ezután Szlovákiát 2-1-re, míg Lengyelországot 3-0 elverték, ezzel bebiztosítva a továbbjutást. Németország az első két összecsapását nyerte meg a Csehek (2-0) és a Dánok (3-0) ellen, Olaszországtól, az utolsó körben szenvedtek 1-0-ás vereséget, de így is továbbléphettek. 


Az Angol sztárjátékosok:

Ward-Prowse a csapatkapitány, a Southampton a játékosa a tornán eddig egy gólpasszal járult hozzá csapata teljesítményéhez. Jordan Pickford az Everton friss igazolása, ezen a tornán is bizonyíthatja, hogy jól járnak majd vele a liverpooliak. Már most sztárok a keret tagjai Demrai Gray vagy Lewis Baker vagy Nathan Redmond mind hozzátettek 1-1 gólt a közösbe a tornán. Tammy Abraham a Chelsea kölcsönjátékosa eddig ezen a tornán nem tudott bizonyítani, majd talán a németek ellen. 

A Német sztárjátékosok:

A válogatott scapatkapitánya a Wolfsburg 23 éves középpályása Maximilian Arnold. Serge Gnarby a Bayern München friss igazolása is kerettag, még, hogy az, már gólt is szerzett a tornán a csehek ellen. Nadiem Amiri a Hoffeinheim fiatal középpályása is remekül szerepel ő Dánia ellen szerzett gólt csereként beállva. Davide Selke betalált is betalált már, a Magyarországon rendezett U19-es EB gólkirálya volt, 3 évvel ezelőtt. A védelemben is vannak tehetséges srácok elég csak Kehrere, vagy Weiserre gondolni.

Már ilyen fiatal korosztálynál is igazi sztárparádéra lehet számítani ma 18:00-tól. Izgalmnas elődöntő vár ránk, pontosabban elődöntők, ugyanis az Olaszország- Spanyolország elődöntőt is ma rendezik 20:45-től ezt is élőben közvetíti a Digisport1.


/Zoli/