Tegnapi magyar érdekeltségű meccsek összefoglalója

2017.12.03

Szeged - Wisla Plock 24-25

A Szeged folytatta rossz szériáját, ezúttal az eddig csoportutolsó Wisla Plock együttesétől kapott ki Juan Carlos Pastor csapata. A Szeged nem kezdte rosszul a találkozót, de a félidőre már két gólos hátrányba került. A szegednél Balogh Zsolt volt a legjobb, 6 góljával mellette, Bodó és Zsitnyikov játéka tűnt ki előbbi 5 utóbbi 4 gólt dobott. A Wislánál De Toledo volt a legeredményesebb 7 góljával. 

Veszprém - Vive Kielce 31-26 

A Veszprém javított az aalborgi botlás után, s legyőzte a Kielcét. A Veszprém remekül kézizett, feledtetve a múlt heti játékot. A meccs egyik hőse Andreas Nilsson volt, a svéd beállós 8 gólt dobott. Lékai és Ilic is kivette a részét 5-5 gólt vállaltak. A Vive Kielcénél Juric mattolta 9-szer a Veszprém, de egyedüli klasszisteljesítménye kevésnek bizonyult a pontszerzéshez, a Veszprém Arénában. 

Norvégia - Magyarország 30-22

Megkezdte a szereplését a női világbajnokságon a Magyar csapat, de a Norvégoktól simán kikapott. Az első félidőben megalapozta a győzelmét a Norvég válogatott, már ekkor 21-11-re vezettek. A második félidőt így már nem nyomta meg túlságosan a Norvég csapat, így Görbicz Anitáék 11-9-re megnyerték a második játékrészt, de így is 8 gólos vereséget szenvedtek. A Norvégok legeredményesebb játékosa, a Magyarországon légióskodó Nora Mörk volt 6 góljával. A Magyar válogatottnál Háfra Noémi 4 találatával volt a legeredményesebb. 


/Zoli/