Stephan Lichtsteiner ismét kimaradt a Juventus BL keretéből

2017.09.02

A Juventus 23 fős BL keretéből a sérülésből lábadozó Marko Pjaca melett Stephan Lichtsteiner is kimardt, ismét... 

A svájci tavaly ősszel is kimaradt a BL keretből, de akkor azért jobban érthető volt, mivel Dani Alves klasszis teljesítményt nyújtott. Most érdekes a kimaradása, hisz Mattia De Sciglioról még nem lehet tudni, hogy mire képes, míg Höwedes meglehet, hogy középen is játszik majd.

A svájci expressz jól kezdte a szezont, így érthetően csalódott, hogy kimaradt a BL keretből. Instagram oldalán reagált is rá, íme:

"A kihagyásom a BL-keretből? Ez nyilvánvalóan nagy pofonként és hatalmas csalódásként ért engem. De ilyen az élet - nem az számít, hogy milyen gyakran kerülsz padlóra, hanem, hogy hányszor találod meg az erőt arra, hogy felállj onnan, folytassa a megkezdett kemény munkát és sohase adja fel. Most az eddigieknél is keményebben fogok dolgozni, hogy megfelelő tiszteletet tanúsítsak a magamra öltött mez iránt"

Lichsteiner odáig van a Juventusért tavaly is elmehetett volna, idén is voltak ajánlatai, de ő továbbra is küzd, hogy a Juventus mezében szerepelhessen. 2018 nyaráig van érvényes szerződése a torinóiakkal.

/Zoli/