Összefoglaló a nap magyar érdekeltségű meccseiről

2017.11.11

A mai napon 3 magyar csapat is pályára lépett a BL-ben. A nőknél a Fradi és a Győr is játszott, a férfiaknál pedig a Szeged mérkőzött ma.

Ferencvárosi TC - Vardar SCBT 28-29

A Ferencváros ismét kikapott a Vardartól, igaz ezúttal csak egy góllal, de ez a tényen sokat nem változtat, hogy a 2 pont a macedónoké lett. A Fradinak a továbbjutás meglesz, de a csoportelsőség lehetősége a mai napon végleg elment. A meccs embere a macedónoknál a horvát Penezic volt, aki 9 gólt vállalt csapata sikeréből. A Fraditól a spanyol Pena volt a meccs legeredményesebbje a maga 8 találatával. 

Midtjylland - Győri ETO 24-27

A Győri ETO az egyetlen csapat mely hozta saját maga mérkőzését. A Győr ezúttal szoros mérkőzést játszott a Midtjyllanddal. 5 meccs után 8 ponttal a győriek vezetik a BL B csoportját, így nagyon jó eséllyel csoportelsők lesznek. A találkozó legjobbja a norvég Nora Mörk volt aki 13 gólt jegyzett. Az ellenfélnél is egy norvég volt a legjobb név szerint Kristiansen.

Szeged - Nantes 30-33

A Szeged idén másodjára is kikapott a Nantestől. A szegediek így visszaestek a csoport 5. helyére 7 mérkőzés után. A Nantes vezére a magyar Faluvégi Rudolf volt, aki a meccs legeredményesebb játékosaként 7 góllal zárt. A franciáknál a kapuban Dumoulin is kiváló teljesítményt nyújtott, mellettük Lazarov is kulcsszereplő volt a győzelemben. A szegediek legeredményesebb játékosa a 6 gólos Balogh Zsolt volt. A Szegednek javítani jövőhéten lesz lehetősége a Barcelona ellen, ami nem ígérkezik egyszerű feladatnak.


/Zoli/