Neymar és Semedo

2017.07.28

Neymar és a Barcelona új igazolása Nelson Semedo hajba kapott a Barcelona edzésén. Neymarral kapcsolatban rengeteg pletyka olvasható, miszerint a PSG-be igazol, az ügy kapcsán még inkább felerősödtek ezek a hírek. 

Véleményem szerint a búlvár fújja fel az incidenst, való igaz, volt egy kis csetepaté közöttük, de ez előfordulhat, bármely csapatnál. Neymar és a PSG pletykáról nem véletlenül nem írtunk eddig, nem tartom valószínűnek, hogy létrejön az igazolás. A másik az, hogy az uborkaszezonba rengeteg alaptalan pletyka lát napvilágot, ilyen volt, miszerint Ronaldo elhagyja a Realt és most ez a Neymar ügy, mely már hetek óta húzodik. Amennyiben egy pletyka valós, többnyire gyorsan üzlet is lesz belőle, mint történt az mondjuk Bonucci esetében. Az olasz védőnél nem akartuk elhinni a pletykákat, miszerint egy nagy riválishoz a Milanhoz igazol, aztán hamar megeggyezés lett belőle. 

Mindenesetre Neymar remek formában az International Champions Cupon remekül szerepelt, bármely csapatnál kezdi meg a következő szezont, nagy hasznára lesz annak.

/Zoli/