Neymar árából egy álom 11

2017.08.04

Neymar nem kevesebb, mint 222 millió €-ért igazol a Barcelonából a PSG-be, hihetetlen magas ez az összeg. Már hozzá szokhattunk, hogy brutális mennyiségeket fizetnek ki, már egy középszerű játékosért is, de ez azért még így is túlzásnak tűnik. Mindenestre most összeállítottunk egy álomcsapatot Neymar árából. Az értékeknél a mértékadó a transfermarkt.de oldal volt.

Kapus:

Gianluigi Buffon - 2 millió €

A Juventus 39 éves kapusa minden bizonnyal utolsó idényét kezdi profi pályafutása során. Vetélytársat is kapott Szczesny személyében, de vélhetően ő számít majd kezdőkapusnak továbbra is.

Védők:

Sergio Ramos - 40 millió €

A Real Madrid 31 éves játékosa, egyik legjobb a posztján. Már 3. szezonját kezdi meg úgy, hogy ő a Real Madrid elsőszámú csapatkapitánya.

Andrea Barzagli - 1 millió €

A Juve 36 éves védője, még mindig jó formában van, többet is ér ő, mint egy millió, bár az is igaz, hogy már öregszik. Az biztos, hogy a mi csapatunkba most befért.

Filipe Luis - 18 millió €

Az Atletico Madridnak továbbra is kulcsembere a 31 éves szélső védő, van még benne 2-3 jó szezon.

Középpályások:

Arjen Robben - 10 millió €

Robben már 33 éves, de amennyiben egészséges csúcsformában képes játszani. Az álomcsapatunknak is komoly erőssége lehetne.

Tom Davies - 8 millió €

Azért nem csak kiöregedő sztárok fértek be a csapatunkba, itt egy ifjú tehetség. Davies az Evertonnál vált szép lassan kulcsjátékossá, így az értéke is egyre emelkedik.

Lasse Schöne - 3,5 millió €

Az Ajax egyik legrutinosabb játékosa Lasse Schöne is befért a csapatunkba. A 31 éves játékosra a szabadrúgások elvégzését előszeretettel rábíznánk.

Eden Hazard - 75 millió €

Hazard csapatunkban a legdrágább játékos. A Chelseanél visszatalált a legjobb formájához, ezt a mi csapatunkban is tudná kamatoztatni.

Csatárok:

Alvaro Morata - 40 millió €

Morata a Real Madridból igazolt a Chelseahez a nyáron, ahol vélhetően több lehetőséget kap majd. Morata a levegőben is erős, kiválóan fejel.

Simone Zaza - 15 millió €

A Juventusnál nem kapott túl sok lehetőséget, de amikor igen gólt szerzett, tavaly nyáron váltott előbb a West Hamben utána a Valenciánál játszott. A Valenciánál talán jobb formába került, a következő idényt is ott kezdi meg. Befért a csapatunkban, de a büntetők elvégzését inkább másra hagynánk.

Alexander Isak - 6 millió €

Még egy ifjú játékos, a Dortmund 17 éves svéd csatára is kiválóan beillene a csapatunkba.

Meglehetősen jó kezdő 11-et sikerült összetennünk, és még 3,5 millió € meg is maradt Neymar vételárából.  

/Zoli/