Nemzetek Ligája 4-es Döntő - előzetes

2019.06.05

A mai nap kezdődik a Nemzetek Ligája 4-es döntője, ahol először a házigazda Portugália fogadja Svájcot. Holnap pedig Anglia és Hollandia feszül majd egymásnak. Mindkét találkozó 20:45-kor kezdődik.

Ki lesz a végső győztes?

Hollandia 45%

A hollandok az egyik legnagyobb esélyesek. Azonban két kulcsjátékosuk is a Bl döntőben játszott, így sokkal fáradtabbak lehetnek, mint a többiek, de az egy percig sem kérdés, hogy mindent bele fognak adni.

Portugália 35%

Az a csapat, amelyben Cristiano Ronaldo játszik, az mindig esélyes, ugyanis ő egy maga is képes eldönteni meccseket. Ráadásul úgy jutott eddig Portugália, hogy Ronaldo nem játszott a csoportmeccseken. S az is plusz motivációt jelenthet nekik, hogy hazai pályán játszanak.

Anglia 15 %

Az angolok már nagyon rég nem nyertek semmit, s a csoportjukból sem volt könnyű továbbjutni, ugyanis Spanyolországot és a horvátokat utasították maguk mögé. Habár angol házidöntő volt az El-ben és a Bl-ben, kevés angol játékos játszott, de azért nekik nagyon hosszú volt a szezon.

Svájc 5%

Talán ők képviselik a leggyengébb játékerőt, de azért nem szabad lebecsülni őket, ugyanis már nem egyszer bizonyították, hogy az utolsó utáni pillantban is képesek meglepetést okozni.

A találkozókat a Sport 1 közvetíti.

Szerintetek ki lesz az első Nemzetek Ligája győztes?

/Csaszi/