NB1 7. Forduló

2017.08.29

Ebben a cikkben az NB1 7. fordulójáról olvashattok.

Honvéd - Debrecen

Honvéd: Gróf-LAtifu,Baráth,Lovric,Bobál,Laczkó-Nagy G.,Kamber,Banó-Eppel,Lanzfame

DVSC: Nagy S.-Bényei,Kinyik,Szatmári,Ferenczi-Bódi,Jovanovic,Tőzsér,Varga-Könyves,Mengolo

A mérkőzést a Honvéd kezdte jobban, azonban a 26. percben Baráth buktatta a 16-on belül Mengolot, tizenegyes és sárgalap. A büntetőt Tőzsér lőtte be. 0-1! A második félidő elején jobban játszott a Kispest és az 58. percben Eppel egyenlített. 1-1! Nem örülhetett sokáig a Honvéd, ugyan is Bódi szabadrúgását Gróf a gólvonal mögül ütötte ki. 1-2! A 92. percben egy szép lövéssel Jovanovic döntötte el a meccset. 1-3!

Meccs embere: Tőzsér Dániel

Honvéd - Debrecen: 1-3

Balmazújváros - Újpest

Balmazújváros:Horváth-Habovda,Tamás,Rus,Uzoma-Vajda,Sigér,Maisuradze-Zsiga,Arabuli,Andric

Újpest: Pajovic-Pávkovics,Litauszki,Bojovic-Pauljevic,Nagy D.,Sankovic,Saletros-Nwobodo,Zsótér,Tischler

A meccset egy védelmi hiba után a 65. percben a két perce beálló Simon döntötte el. 0-1!

Meccs embere: Simon Krisztián

Balmazújváros - Újpest: 0-1

DVTK - Mezőkövesd

DVTK: Antal-Nagy,Lipták,Karan,Tamás-Vela,Busai,Kocsi,Óvári-Makrai,Ugrai

Mezőkövesd: Tujvel-Lázár,Hudák,Pillár,Vadnai-Farkas,Keita,Koszta,Strestik,Cseri-Majtan

A mérkőzésen a Kövesd irányított és az 57. percben Cseri szezete meg a vezetést. 0-1!! Majd a csereként beálló Forgács egyenlített. 1-1!! A 94. percben, amikor már mindenki azt hitte, hogy pontosztoszgodás lesz, akkor Velat rúgták fel a 16-on belül, büntető! Ugrai lőtte be a tizenegyest! 2-1!!

Meccs embere: Ugrai Roland

DVTK - Mezőkövesd: 2-1

Vasas - Paks

A meccset a Vasas kezdte jól és a 22. percben Manjekar szerezte meg a hazaiak első gólját. 1-0!! A 41. percben Gaál duplázta meg a Vasas előnyét!! 2-0! Azonban még az első félidőben szépített a Paks, Bartha talált a kapuba! 2-1! A meccset a 97. percben Hangya döntötte el. 3-1!!

Meccs embere: Gaál Bálint

Vasas - Paks: 3-1

Haladás - Puskás Akadémia

Már a 16. percben vezetést szerzett a Haladás, Polgár volt eredményes! 1-0! Még az első játékrészben egyenlített a Puskás, a 39. percben Molnár talált be. 1-1!! Az 53. percben Knezevic lőtte be a saját maga által kiharcolt büntetőt! 1-2! A 66. percben Knezevic egy kiugratás után emelte át a labdát a kijövő Király fölött. 1-3!! A 81. percben egy nagy passz után Diallo lőtt az müres kapuba. 1-4! A 90. percben Diallo egy nagyon hasonló gólt szerzett. 1-5!!

Meccs embere: Knezevic

Haladás - Puskás Akadémia: 1-5

Videoton - Ferencváros

A mérkőzésen a Vidi irányított, és a 12. percben Pátkai szerezte meg a vezetést. 1-0! A második félidő elején Scepovics növelte a Videoton előnyét. 2-0! Aztán a 60. percben egy kis időre elment a világítás,de folytatódott. Azonban a 70. percben teljesen elment az árma, de 50 perc szünet után újra folytatódott a mérkőzés. A 83. percben Stopira döntötte el a mérkőzést. 3-0! Még a 89. percben Priskin szerezte meg a radi gólját. 3-1!!

Meccs embere: Stopira

Videoton - Ferencváros: 3-1

Ennyi lett volna ez a cikk, reméljük tetszett.

/Csaszi/