NB1 7. Forduló 2018/19

2018.09.04

Ebben a cikkben az OTP Bank Liga 2018/19-es szezonjának a 7. fordulójáról olvashattok.

DVSC - Haladás 1-1 

A 21 percig kellett várni az első gólig, amikor Takács mattolta a vendég csapatot. Az egyenlítő gólt a hazai védők asszisztálásával Priskin szerzete meg a 42. minutumban. A második félidőben a hazai együttes dominált, de több gól nem született.

A meccs embere: Priskin Tamás

DVTK - Paks 0-0

A szezon első gól nélküli döntetlenje nem hozott színvonalas játékot, egyik csapatban sem volt meg az átütő erő. A kaput is csak 1-1 alkalommal találta el a két csapat.

A meccs embere: Bertus Lajos

Mezőkövesd - Puskás Akadémia 2-0

A 17. percben Drazic szerzete meg a győztes gólt, majd 12 perccel a vége előtt Pillár biztosította be a győzelmet és a három pontot.

A meccs embere: Stefan Drazic

MTK - Kisvárda 0-1

Az MTK irányított, de a győztes gólt a 36. percben Vári szerezte büntetőből. Ezután még inkább a fővárosi csapat dominált de Felipe kapus remek teljesítménye miatt nem született több gól.

A meccs embere: Felipe

Újpest - Honvéd 0-0

Az első találat nélküli meccset egy újabb követte, ahol habár a második játékrészben Novothny betalált, a játékvezető a szabályos gólját elvette les miatt, így maradt a 0-0.

A meccs embere: Novothny Soma

Ferencváros - MOL Vidi 2-2

Az ősz rangadóján a 14. percben egy gyönyörű kontra után Spirovski szerzete meg a vezetést a zöldeknek. Majd a 35. minutumban Lovrencsics hatalmas góljával már 2-0 volt az állás, de 9 perccel később Nikolov szépített egy szintén tetszetős góllal. A második félidő vége a vendégeké volt, s a 75. percben Huszti szabadrúgásból egyenlített.

A meccs embere: Lovrencsics Gergő

A forduló csapata:

A forduló kapusa: Felipe (Kisvárda)

A forduló edzője: Dajka László (Kisvárda)

A forduló meccse: Ferencváros - MOL Vidi 2-2

A forduló játékosa: Lovrencsics Gergő (Ferencváros)

/Csaszi/