NB1 6. Forduló 2018/19

2018.08.27

Ebben a cikkben az OTP Bank Liga 2018/19-es szezonjának a 6. fordulójáról olvashattok.

Honvéd - DVSC 3-0

A kispesti csapat játszott jobban, s a 22. percben Danilo meg is szerezte a vezetést. Majd a 78. minutumban Danilo harcolt ki egy büntetőt, ami a lassítás után egyértelmű volt, hogy feldobta magát, de a játékvezető megadta a tizenegyest, s a sértett azt értékesítette. A végeredményt 8 percel később a csereként beállt N'Gog állította be.

A meccs embere: Danilo

Mezőkövesd - Ferencváros 0-1

Az első félidő a hazai csapaté volt, a második félidőben már jobban játszott a zöld-fehér együttes, s a 91. percben Petryak passza után Böde lőtte be a 3 pontot jelentő gólt. A 93. percben Szalait még kiállította a játékvezető.

A meccs embere: Böde Dániel

Paks - Puskás Akadémia 3-2

Már a 13. percben megszerezte a vezetést a Paks Hahn fejelt a vendégek kapujába. A második félidő 7. percében Hegedűs öngóljával már 2-0 volt az állás. A 76. percben Arabuli szépített, s 4 perccel később ember előnybe került a Puskás, Lenzsér kapta meg a második sárgáját. 1 perccel később Latifi egyenlített. A győztes gólt a 93. percben Hahn szerzete.

A meccs embere: Hahn János

Kisvárda - DVTK 1-1

A 41 .percben a vendégek szerzetek vezetést, Mihajlovic talált be. Majd az 51. minutumban Vári értékesített egy büntetőt, amivel egyenlített. Ezután mindkét csapatnak voltak helyzetei, de több gól már nem született. 

A meccs embere: Vári Barnabás

Haladás - MTK 1-2

Már a 13. percben megszerezte a vezetést az MTK, Schafer volt eredményes.  A 81. minutumban Gera Dániel duplázta meg  a vendégek előnyét. 11 perccel később Gaál szépített, de már az egyenlítés nem jött össze.

A meccs embere: Gera Dániel

Az MOL Vidi - Újpest meccset elnapolták.

A forduló ,,csapata":

A forduló kapusa: Antal Botond (DVTK)

A forduló edzője: Supka Attila (Honvéd)

A forduló meccse: Paks - Puskás Akadémia 3-2

A forduló cseréje: Böde Dániel (Ferencváros)

A forduló játékosa: Hahn János (Paks)

/Csaszi/