NB1 5. Forduló 2018/19

2018.08.21

Itt az NB1 2018/19-es szezonjának az ötödik fordulójának az összefoglalója.

DVSC - MTK 3-3

A 15. percben Kanta révén vezetést szerzetek a vendégel, majd a 41. minutumban Bódi egyenlített, de 1 perc sem telt ismét vezetett az MTK, Lencse volt eredményes. Aztán a 75. percben ismét Lencse fejelt gólt. De a 87. percben a csereként beállt Takács szépett. 8 perccel később Szatmári megmentette a Lokit a vereségtől, Tőzsér beadását csúsztatta a kapuba.

Meccs embere: Takács Tamás

Ferencváros - Paks 1-1

Már a 3. percben megszerezte a vezetést a Fradi, Lanzafame passza után Petryak volt eredményes, azonban nem jött az újabb hazai gól, őt a 45+2. percben Hahn egyenlített. A második félidőben a Fradi birtokolta többet a labdát, de a meccs helyzete a Paks előtt adódott, egy kontra után Haraszti a félpályától egyedül vezethette a kasra, de a felső léc zörgött csak.

Meccs embere: Hahn János

DVTK - Haladás 1-0

 A mérkőzés egyetlen gólját a 36. percben Tóth szerzete, s hiába támadott a Haladás, a 69. percben Grumicot kiállították, amivel minden esélyük elszállt.

Meccs embere: Tóth Barnabás

Honvéd - MOL Vidi 0-3

A 10. percben Huszti hibázott egy büntetőt, de a 26. minutumban már Kovács nem hibázott. Majd a 37. percben Batikot állította ki a játékvezető, amivel nagyon megkönnyítette ellenfele dolgát, 2 perccel később Huszti megduplázta a Vidi előnyét. A végeredményt az 51. percben Hadzic állította be.

Meccs embere: Huszti Szabolcs

Puskás Akadémia - Kisvárda 1-1

Egy büntetővel kezdődött a meccs, de Horváth büntetőjét kiütötte Danilovic. Majd az 58. percben megszerezte a vezetést a Puskás, Knezevic volt eredményes, de 19 perccel később Lucas egyenlített, amivel megszerezte a Kisvárda első gólját és pontját az NB1-ben.

Meccs embere: Branislav Danilovic

Újpest - Mezőkövesd 1-1

Már a 4. percben megszerezték a vezetést a Matyóföldiek, Szalai talált be a fővárosiak kapujába. A 45. percben 120 másodperc alatt kiállította magát Széles. A 89. minutumban Zsótér mentette meg az Újpestet a vereségtől.

Meccs embere: Zsótér Donát

A forduló ,,csapata": 

A forduló kapusa: Branislav Danilovic (Puskás Akadémia)

A forduló cseréje: Takács Tamás (DVSC)

A forduló edzője: Csertői Aurél (Paks)

A forduló meccse: DVSC - MTK 3-3

A forduló játékosa: Hahn János (Paks)

/Csaszi/