NB1 4. Forduló 2018/19

2018.08.14

Az OTP Bank Liga 2018/19-es szezon negyedik fordulójának összefoglalójáról olvashattok.

MOL Vidi - DVSC 1-1

Nagyon rossz minőségű pályán játszottak, ahol a vendégek szerzete vezetést, a 13. percben Varga Kevin lőtt hatalmas gólt. Ezután a Vidi nyomott, a debreceniek kontrákra építettek, de a 91. percben Tamás egy bombagóllal egyenlített.

A meccs embere: Tamás Krisztián

Haladás - Puskás Akadémia 2-1

A találkozó első gólját a 69. percben Mészáros szerezte, aki egy büntetőt értékesített. Majd a 87. minutumban ismét büntetőt kapott a Haladás, Mészáros ezt is berúgta, 2-0! 6 perccel később még Molnár szépített, de a kiegyenlíteni már nem tudtak.

A meccs embere: Mészáros Karol

Kisvárda - Ferencváros 0-2

A Fradi az elejétől kezdve dominált, volt hogy a felső léc, volt hogy Felipe védett hatalmasat. Megnehezítette a hazaiak dolgát, hogy a 32. percben reklamálásért kiállította játékvezető Shyndert. Az 55. percben Bőle beadása után Leandro csúsztatta a kapuba a labdát, 0-1! 20 perccel később Lanzafame értékesített egy büntetőt, amivel eldőlt a meccs. A 83. percben még Beriost kiállította a bíró, miután a görög nagyon csúnyán fültövön talpalta Matias Rodriguezt.

A meccs embere: Leandro

MTK -DVTK 1-0

Az MTK sokkal jobban játszott, a vendégek mindössze egyszer találták el a kaput, a három pontot jelentő gólt az 56. percben Myke szerezte.

Meccs embere: Myke Ramos

Mezőkövesd - Honvéd 0-1 

Ahogy az várható volt, úgy a vendégek dominátlak, a győztes gólt az 51. percben Holender szerzete, ezzel a győzelemmel tapad a Honvéd az FTC-re.

Meccs embere: Holender Filip

Paks - Újpest 1-1

Már a 3. percben megszerezte a vezetést az Újpest, egy szöglet után Diallo kotorta be a labdát. 20 perccel később Bertus egyenlített. Ezután mind a két csapatnak volt még helyzete, de több gól már nem született.

Meccs embere: Bertus Lajos

A forduló ,,csapata":

A forduló kapusa: Felipe (Kisvárda)

A forduló edzője: Supka Attila

A forduló meccse: MOL Vidi - DVSC

A forduló játékosa: Leandro (Ferencváros)

/Csaszi/