NB1 3.forduló 2018/19

2018.08.07

Egy kicsit késve, de itt az NB1 3. fordulójának összefoglalója.

Puskás Akadémia - MTK 1-2

Az MTK játszott jobban, s a 33. percben Heris öngóljával meg is szerezték a vezetést. A második játékrész Spandler kiállításával kezdődött. De 6 perccel később a 10 emberrel játszó Puskás Kiss révén kiegyenlített. Majd a 86. minutumban Farkas lövése Torghelléről pattant be a hazaiak kapujába. A 90. percben Kanta még egy büntetőt hibázott, de így is meg lett a 3 pont az MTK-nak.

Meccs embere: Torghelle Sándor

DVSC - DVTK 2-0

A Debrecen játszott jobban, s a 48. percben Tőzsér révén meg is szerezték a vezetést. A végeredményt a 82. percben Szécsi állította be, amivel bebiztosította a három pontot.

Meccs embere: Tőzsér Dániel

Ferencváros - Haladás 3-1

A Fradi az elejétől dominált, s a 23. minutumban Bőle passza után Varga meg is szerezte a vezetést. De a 49. percben egy kontra után Gaál egyenlített. Azonban 4 perccel később már ismét az FTC vezetett, Varga hozta helyzetbe Lanzafamét, az olasz pedig nem hibázott. 10 perccel később Petryak harcolt ki egy büntetőt, amit Lanzafame értékesített, amivel beállította a végeredményt. A 86. percben Jagodicsot állította ki a játékvezető.

Meccs embere: Davide Lanzafame

Honvéd - Paks 1-0

A mérkőzés egyetlen gólját Danilo szerezte a 49. percben büntetőből, amit Papp hozott össze, a magyar játékost kiállította a bíró.

Meccs embere: Danilo

Újpest - Kisvárda 1-0

A hazaiak voltak a kezdeményezőbbek, s a 34. percben tizenegyeshez jutottak, de Novothny büntetőjét Felipe védte. A találkozó egyetlen gólját a 66. percben Diallo szerezte. Csak a szerencsén és Felipén múlt, hogy több gólt már nem lőtt az Újpest.

Meccs embere: Felipe

A forduló ,,csapata":

A forduló meccse: Puskás Akadémia - MTK

A forduló edzője: Herczeg András

A forduló kapusa: Felipe

A forduló játékosa: Davide Lanzafame

/Csaszi/