NB1 3.Forduló 2.rész - Vasárnapi meccsek

2017.07.31

Ma délelőtt már volt szó az NB1 3.Fordulójának szombati meccseiről, most a vasárnapiakról írunk.

Vasas - Puskás Akadémia

Kezdőcsapat:

Vasas: Kamenar-Burmeister,Vaskó,Ristevski-Szivacski,Vida,Berecz,Hangya-Murka,Pavlov,Remili

Puskás: Hegedűs-Horvat,Heris,Poór,Spandler-Knezevic,Mevonongou,Balogh,Nagy Zs.-Molnár,Diallo

A nézők nem láthattak egy jó első félidőt,talán a Vasas jobban akart,majd  a 41. percben Remili szöglete után mentett a felcsúti védelem, majd Szivacski passzolt vidához, aki pedig keresztbe, a sarokról visszafelé mozgó Remilihez, a széső egy csel után beadta a labdát, Burmeister háttal a kapunak csúsztatta meg  labdát, amely Hegedűs keze alatt a kapuban kötött ki. 1-0! A második félidőben a Puskás jobban támadott,de a 74. percben Murka ugratta ki Kulcsárt, aki kicselezte a kapust,majd 8m-ről a kapuba gurított. 2-0!

Meccs embere:Felix Burmeister

Vasas - Puskás Akadémia 2-0

Videoton - Újpest

Kezdőcsapatok:

Vidi: Kovácsik-Nego,Juhász,Fejes,Stopira-Suljic,Barczi,Hadzic,Henty-Lazovic,Scsepovic

Újpest: Pajovic-Szűcs,Bojovic,Litauszki,Mohl-Sankovic,Windecker,Nwobodo,Nagy D.,Zsótér-Novothny

A 7. percben Zsótér passzolt Nagy Dánielhez,aki 19 méterről a kapu bal alsó sarkába gurított. 1-0! A 70.percig nem nagyon történt semmi,majd Windecker adott nagy labdát Nagynak,aki duplázott. 2-0! Majd a 86. percben egy szöglet után Scsepovic szépített. 2-1! Amikor már mindenki el könyvelte az Újpest győzelmét,akkor a 88. percben Hadzic egyenlített. 2-2!! A meccs alapján a Videoton örülhet jobban.

Meccs embere:Nagy Dániel

Videoton - Újpest 2-2

Ferencváros - Mezőkövesd

Kezdőcsapatok:

Ferencváros: Dibusz - Lovrencsics G., Batik, Leandro, Botka - Gera, Gorriarán - Varga, Rui Pedro, Amadou - Priskin

Mezőkövesd: Tujvel - Farkas, Hudák, Pillár, Szalai - Keita, Tóth - Brasen, Koszta, Cseri - Strestík

A meccset a Fradi kezdte jobban és a 9. percben Amadou ment el a bal szélen,s az 5 és feles sarkáról a jobb felsőbe lőtt. 1-0! A 26. percben Varga indította a csereként bealló Cserniket, aki a 16-oson belül két védő között érkező Moutarihoz passzolt,a szélső lövése előbb elakadt Szalaiban,de másodszorra 2 méterről a kapuba lőtt. 2-0! A 28 percben Amdou ment el a balszélen,akit csak szabálytalanul tudott megállítani Farkas, büntető! Varga higadtan a jobb alsóba lőtt. 3-0! Az 53. percben Priskin letámadása után a labda Rui Pedróhoz pattant,aki Vargához passzolt,a szélső pedig a jobb alsóba lőtt. 4-0! A 90. percben Böde tette az i-re fel a pontot, a csereként beálló támadó Lovrencsics passza után lőtt a kapuba. 5-0!!

Meccs embere: Amadou Moutari

Ferencváros - Mezőkövesd 5-0

/Csaszi/