NB1 2017/2018 1.Forduló

2017.07.17

Tegnapelőtt kezdődött az NB1 2017/2018-as szezonja.

Szombaton és Vasárnap is 3-3 meccset játszottak.

Paks-Újpest

a Mérkőzést az UTE kezdte jobban és a 13.percben Pauljevic révén megszerezték a vezetést. A lilák nem örülhettek sokáig ugyanis egy vitatott szituáció után a Paks büntetőhöz jutott,amit Szakály D. kihagyott, de a kipattanót már berúgta, így a 15.percben 1-1 volt az állás, ami az első félidőben nem változott. A 47.percben egy szabadrúgás után Papp szerezte meg a vezetést a Paksnak. 2-1! Ksőbb egy beadás után Windecker egyenlített. Az eredmény nem változott: 2-2. Talán az Újpest örülhet jobban ennek az eredménynek!

DVSC-Mezőkövesd

Az első félidőben a DVSC 2 lesgólt lőtt, illetve Tóth Bencét kiállították. A Második félidőben Gohér szerezte meg a vezetést a kövesdnek,majd Ferenczi egyenített. Amikor már mindenki azt hitte,hogy 1-1 lesz,akkor a 93.percben Hudák szerezte meg a 3 pontot a Mezőkövednek.

Honvéd-Haladás

A mérkőzés 1.percében Ikenne King,a honvéd játékosa sérült meg,a helyére Bobál állt be. A 30.percben egy szabadrúgás után a csere ember Bobál fejelt a rövidbe. 1-0! A 88.percig csak egy Eppel kapufa volt,de a 89.percben Lanzafame lőtt szép gólt! 2-0! A Honvéd simán nyert,a Haladásnak még kapuralövése sem volt.

Videoton-Balmazújváros

A mérkősét a Vidi kezdte jobban,DE az újonc szerzett vezetést egy kontra után,a gólt Andric rúgta.1-0! A második félidőben már jobban játszott a Videoton és Lazovic ki is egyenített.1-1! A vidi hiába akart csak egy ikszet tudtak kihozni a meccsből,aminek az újonc nagy örölhetett.

Vasas-DVTK

Az 5.percben egy beadás után Vela szerezte meg a vezetést.Majd a második félidőben Szarka állította be a végeredményt. 2-0! A DVTK simán nyert.

Ferencváros-Puskás Akadémia

A Puskás jobban kezdte a meccset és egy Lovrencsics G. hiba után Szakály szerezte meg a vezetést. 1-0! Az első félidőben még Leandro sérült meg. a 42.percben Varga egy hatalmas szabadrúgással egyenlített. 1-1! A 80.percben Hajnal Tamás vesztette el az eszméletét,így 10 emberrel fejezte be a meccseta Fradi. Hajnal azóta már jobban van. Mind a két csapat rúgott még 1-1 gólt,DE mindakettő les volt.

Az oldal szerkesztői megtippelték,hogy ki lesza bajnok,a két kieső és a meglepetés csapat.

Zoli szerint:

Bajnok: Videoton

Meglepetés csapat: Puskás Akadémia

Kiesők: Balmazújváros és Paks

Csaszi szerint:

Bajnok: Ferencváros

Meglepetés csapat: DVTK

Kiesők: Balmazújváros és Debrecen

Szerintetek melyik csapat hanyadik lesz?

/Csaszi/