NB1 2. Forduló 2018/19

2018.07.30

A hétvégén lezajlott az OTP Bank Liga 2018/19-es szezonjának a második fordulója, most egy összefoglalót olvashattok.

MOL Vidi - Paks 1-1

A hazaiak kezdtek jobban, de Kovácsik hibája után a Paks szerzett vezetést, Simon András volt eredményes a 22. percben. Azonban nem örülhettek sokáig a vendégek, 6 perccel később Somin Ádám öngólt szerzett. Ezután mindkét félnek voltak lehetőségei, de több gól már nem született.

Meccs embere: Simon András

DVTK - Puskás Akadémia 2-2

A Puskás kezdett jobban, a 12. percben Diallo szerzete meg a vezetést,, majd 7 perccel később Radó egy büntető értékesítésével duplázta meg a vendégek előnyét. De a 32. minutumban Brkovic szépített. Az 52 percben Vernes egyenlített. 17 perccel később Molnárt állította ki a játékvezető. A 77. percben Ugrai hibázott el egy tizenegyest.

Meccs embere: Vernes Richárd

DVSC - Mezőkövesd 1-1

Egy kiegyenlített meccsen játszott döntetlent a két csapat, ahol a 71. percben Drazic szerzett vezetést, de 3 perccel a vége előtt Kinyik egyenlített.

Meccs embere: Kinyik Ákos

Haladás - Újpest 2-2 

A vendégek támadtak többet, a 19. percben Nagy révén meg is szerzeték a vezetést, de 5 perccel később Bojovic hibája után Rabusic egyenlített. A félidő vége előtt még Horj talált be, amivel ismét a lilák vezettek. De a 60. percben ismét egyenlített a Hali, Jagodics lőtt gólt. Habár voltak még helyzetek, már több gól nem született.

Meccs embere: Jagodics Márk

Honvéd - Kisvárda 4-0

Ismét 4-0 verességet szenvedett az újonc Kisvárda, a 24. percben Danilo juttatta előnyhöz csapatát, majd a 72. percben Jánvári öngóljával már 2-0 volt az állás. A 85. minutumban Gazdag döntötte el a meccset, de a végeredményt a 91. percben Lukács állította be.

Meccs embere: Gazdag Dániel

MTK - Ferencváros 1-4

A kezdettől fogva a Fradi dominált, s a 14. percben egy gyönyörű játék után Bőle szerezte meg a vezetést. 20 perccel később Petryak duplázta meg az FTC előnyét, majd 4 perccel később ismét az ukrán szélső volt eredményes.  Az 59. minutumban Kanta szépített büntetőből. A végerdményt 2 perccel a vége előtt Varga állította be.

Meccs embere: Ivan Petryak

A forduló ,,csapata˝:

A forduló kapusa: Nagy Gergely (Paks)

A forduló edzője: Supka Attila (Honvéd)

A forduló játékosa: Ivan Petryak (Ferencváros)

A forduló meccse: Haladás - Újpest

/Csaszi/