NB1 11.Forduló - 2.rész

2017.10.05

Tegnap olvashattatok 3 meccsről az Nb1 11. fordulójából, most a másik 3 meccsről olvashattok.

Haladás - Mezőkövesd

Haladás: Király-Polgár-Wils-Jagodics-Bosnjak-Kiss T.-Tóth-Kovács-Kiss B.-Williams-Myke

Mezőkövesd: Tujvel-Lázár-Hudák-Szeles-Fótyik-Tóth-Iszlai-Mlinar-Cseri-Koszta-Veselinovic

Az 5. percben Fótyik fejelte volna haza a labdát, de ez nem sikerült, a Williams pedig lesipuskás gólt szerzett! 1-0! Aztán a 26. percben Király védett nagyot, de a kipattanót a korábbbi Haladás játékos, Iszlai lőtt be! 1-1!! Az 50. percben Szeles kapta meg második sárgalapjtát, így mehetett zuhanyozni. A 62. percben Polgár kapott jobb oldalon jó labdát, amelyet egy pattanás után szépen lőtt a kapu jobb oldalába! 2-1!! A 73. percben Iszlai hibázott büntetőt. A 84 percben egyenlíteni tudott a Kövesd, Majtán ívelt, Koszta pedig a hálóba bombázott! 2-2!!

Meccs embere: Koszta Márk

Haladás-Mezőkövesd: 2-2

Honvéd - Vasas

Honvéd: Gróf-Lovric-Kamber-Bobál-Latifu-Banó-Nagy-Holender-Gazdag-Eppel-Lanzafame

Vasas: Kamenar-Burmeister-Manjekar-Benes-Szivacski-Vida-Berecz-Ristevski-Kulcsár-Gaál-Remili

A meccset a Vasas kezdte jobban és a 14. percben Kulcsár ment el szépen a jobb oldalon, pár csel után Remilihez passzolt, aki a bal alsóba lőtt! 0-1!! A 22. percben Lanzafame büntetőt hibázott! A 48. percben növelte előnyét a vendégcsapat, a gólszerző Remili. James labdaszerzése után lépett ki ziccerben, amit szépen fejezett be! 0-2!! Az 51. percben egy bal oldali szöglet után a labda eljutott a hosszún érkező Gaálhoz, aki közelről a hálóba lőtt! 0-3!! A 74. percben Danilo szépített! 1-3!! A 86. percben Kambert kiállították! A 91. percben Remili lőtt még egy gólt! 1-4!!

Meccs embere: Mohamed Remili

Honvéd-Vasas: 1-4

Balmazújváros - Ferencváros

Balmazújváros: Pogacsics-Póti-Tamás-Rus-Uzoma-Vajda-Sigér-Haris-Habovda-Arabuli-Andric

Ferencváros: Dibusz-Botka-Blazic-Otigba-Pedroso-Spirovski-Gorriarán-Varga-Böde-Lovrencsics G.-Priskin

A 10. percben Dibusz védett nagyot, de a kipattanót Vajda belőtte! 1-0! A 36. percben egy kontra után Sigér volt eredményes!! 2-0!! 3 perccel később Lovrencsics szépített! 2-1! A szünetben kettőt cserélt a Fradi, Priskin és Gorriarán helyett Paintsil és Leandro jött be! Aztán az 55. percben kb, 25 méterről Paintsil lőtt bombagólt!! 2-2! A 77. percben Uzoma buktatta Paintsilt, tizenegyes és sárgalap! A büntető Varga magabiztosan értékesítette! 2-3!!

Meccs embere: Joseph Paintsil

Balmazújváros-Ferencváros: 2-3

/Csaszi/