MOL-Pick Szeged - Wisla Plock - előzetes

2019.03.31

A Szeged ma késő délután fogadja a Wisla Plock együttesét a nyolcaddöntő visszavágóján. A 17:00-kor kezdődő találkozónak lett játékvezetői lesznek Renars Licis és Zigmars Sondors személyében. A Sport 1 élőben közvetíti a mérkőzést.

Az odavágón egy nagyon jól játszó Wisla Plock fogadta a magyar bajnokot. Az első félidő nagy részében a lengyelek vezettek, a félidőre azonban 10-10-es döntetlennél mehettek a csapatok. A második játékrészben is jól játszott a Wisla Plock. 18-15-nél még 3 volt az előnyük, ezt követően azonban a Szeged átvette az irányítást, s végül 2 góllal, 22-20-ra legyőzte Xavi Sabaté együttesét. A hazaiaknál Toledo és Daszek jutott 5-5 gólig a találkozón, míg a Szeged legjobbja a 6 gólt szerző Joan Canellas volt. 

Az odavágó óta a Wisla Plock a Zaglebie Lubin ellen lépett pályára a lengyel bajnokságban. 28-20-ra diadalmaskodtak, így továbbra is a második helyen állnak a Vive Kielce mögött. A Szegednek a héten nem volt mérkőzése, így teljes egészében a Wisla Plock elleni visszavágóra tudott koncentrálni. 

A két csapat legjobb BL góllövői:/Zoli/