MOL-Pick Szeged - PSG - előzetes

2018.11.24

Ismét a PSG ellen meccsel a Szeged, de ezúttal hazai pályán próbálják megkeseríteni Mikkel Hansenék életét. A találkozó 17:30-kor kezdődik és a Sport 1 élőben közvetíti. A két játékvezető Matija Gubica és Boris Milosevic lesz.

A PSG 16 pontjával vezeti a B csoportot, míg a 13 egységgel álló Szeged a második helyen áll. A Tisza-partiak számára a második hely jó eséllyel meglehet, de az elsőre csak akkor marad esély, ha ma sikerül legyőzni a  PSG-t, ami egyáltalán nem ígérkezik rutinfeladatnak. A Szeged egy hete a Skjern ellen 33-33-as döntetlent játszott, míg a hétközben a Dabast verte 36-29-re az Nb1-ben. A PSG legutóbb a BL-ben a Flensburg ellen győzött 7 góllal, azóta pedig a Dunkerquet és a Tremblayt is felül múlta a francia ligában. 

Az odavágó:

November 4-én játszott egymással a két csapat Franciaországban. A Szeged abszolút helyt állt, de a bravúros pontszerzés nem jött össze, 33-31-es vereséget szenvedett Carlos Pastor együttese. A mérkőzés legeredményesebb játékosa a 7 gólig jutó Sander Sagosen volt,  a szegedieknél 4 gólig jutott Balogh Zsolt, Mario Sostaric és Bodó Richárd is. 

A csapatok legjobb BL góllövői:

MOL-Pick Szeged

Mario Sostaric - 34 gól

Bánhidi Bence - 34 gól

Bodó Richárd - 29 gól


PSG

Mikkel Hansen - 41 gól

Nedim Remili - 39 gól

Sander Sagsoen - 34 gól/Zoli/