Még van idő! - Most válts!

2017.07.26

Még több, mint 1 hónap hátra van a nyári átigazolási szezonból, akár még több nagy sztár is klubot válthat. Most 5 játékosnak ajánlunk klubot.

Tomás Rincón - Fiorentina

Rincón a Juventusnál eltöltött félszezonja alatt nem kapott túl sok lehetőséget, és ez a jövőben sem változna. A venezuelainak a Fiorentina egy megfelelő csapat lehetne, pláne, ha Vecino eligazol az Interhez. A lilák erősebbek, mint Rincón Juve előtti csapata, a Genoa, így az előrelépés meglenne, és még játszana is.

Ross Barkley - Manchester City

Barkley a legfrissebb hírek szerint nem marad az Evertonnál. Guardiola Manchester Cityjébe beillene, Yaya Touré egyre kevesebbet játszik, így az ő helyén szerepelhetne. A 23 éves középpályás pont megérett az eggyel magasabb szintre váltáshoz.

Naby Keita - Liverpool

Keitaért minden követ megmozgat a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp. Keita nagyon beleillene a Klopp által favorizált játékba, a 22 éves lipcsei középpályás kulcsembere volt a második helyig menetelő csapatban. Az előző szezonban 8 gólt és 8 gólpasszt ért el a Bundesligában. Van egy olyan érzésünk, hogy a végén csak célba ér Jürgen Klopp és magához csábítja Keitat.

Leon Goretzka - Chelsea

Goretzka egy kiváló szezon után, teljesített egy remek Konföderációs Kupát, ahol gólkirály lett középpályás létére. Goretzka 22 éves, lassan már feljebb válthatna. A Chelseanek szüksége lenne középpályásra, ugyanis jelenleg nincsenek túl sokan a posztra. A Chelseanél nem biztos, hogy lenne helye a kezdőben, így lehet, hogy még egy Schalkes szezon előnyére lenne.

Yacine Brahimi - West Ham United

A West Ham kiválóan igazolt eddig a nyáron, ezt Brahimi szerződtetésével megkoronázhatná. A 27 éves algériainak is előrelépés lehetne, noha BL-ben nem játszhatna, de azért a PL csak nagyobb bajnokság.

/Zoli/