Manchester United esetleges távozók

2017.06.26

Több nagyszerű játékos iránt is érdeklődik a Manchester United, mint például Ousmane Dembelé, Antonie Griezmann, james Rodriguez vagy éppen Radja Nainggolan. Én azonban most a lehetséges távozókról beszélnék, íme:


Zlatan Ibrahimovic

Rögtön egy kivétellel kezdenénk, ugyanis a 35 éves zseni már biztosan távozik a Manchester Unietdtől. Mindössze egy évet töltött a Premier Leagueban és 17 gólt szerzett. Ibrahimovic jó eséllyel Amerika felé veheti az irányt a nyáron.

Wayne Rooney

A 31 éves támadó, a manchester united jelenlegi csapatkapitánya, de az előző szezonban már egyáltalán nem volt kihagyhatatlan. Minden sorozatot fiygelembe véve mindöszze 8 gólt szerzett és 10 asszisztott osztott ki. Az Európa Liga döntőben is csak időhúzócsereként állt be. Könnyen Amerika felé veheti az irányt ő is, de ha a VB-n fontos szereplő szeretne lenni, akkor nem ártana Európában maradnia. Jose Mourinho nem számol vele alapemberként, meglepő lenne, ha így is maradna. A íhrek szerint akár az evertonhoz is visszatérhet.

Marouane Fellaini

Fellaini minden sorozatot figyelembe véve 47 összecsapáson 4-szer talált be a belga középpályás. Ő sem alapember, jó eséllyel búcsút inthet manchesternek. Nem igazolta, hogy Manchester United szintű játékos, könnyen távozhat.


Timothy Fosu-Mensah

Mourinho ugyan a fiatal játékosoknak is ad lehetőséget, Fosu-Mensah is játszott 11-szer, de az állandó játéklehetőség érdekében kinézőben lehet egy kölcsönszerződés. Egy PL újoncnál, vagy egy Bournemouthnál jó helye lehetne, aztán visszatérhetne a vörösökhöz.

Ashley Young

A korábbi angol válogatott szélső 2011-ben csatlakozott a vörös ördögökhöz, de most könnyen távozhat onnan. Mourinho 23-szor küldte pályára 1 gólpasszt tudott összehozni. 31 évesen, már nem régi fényében csillog, ha valamelyik sztár érkezik, aligha lesz maradása az Old Traffordon. 

Adnan Januzaj

Januzajban sosem bízott igazán Mourinho Sunderlandnak adták kölcsön, ahol nem igazán tudta bizonyítani tehetségét. A 22 éves csodagyereknek kikiáltott belga, visszaeső teljesítményt mutat. 


/Zoli/