Kylian Mbappé - Merre tovább?

2017.07.26

Az ifjú francia csatárért több csapat is bankot robbantana. Már az átigazolási szezon kezdete óta téma, hogy hova igazol Mbappé. Tegnap már sajtóhírek szerint a Real Madridé volt, ma a Manchester City a is esélyes a leigazolására.

Mi most azt próbáljuk meg kiderítni, hogy a 18 éves csatárnak, mi lenne a legjobb.

Maradni a Monaconál

Kiváló szezonja volt a Monaconál, természetes, hogy nagyobb csapatok is szívesen vinnék. A franciáknál kulcsember lehetne, míg a Realnál vagy épp a Manchester Citynál, komoly konkurenciával kellene megküzdenie. Nagyon fiatal, lesz még ideje váltani, a Monaconál eltöltött 1-2 szezon csak hasznára válhatna.

Real Madrid

A világ egyik legjobb klubja. Ki ne szeretne ott játszani? Mbappét 160-180 millió €-ért igazolná le a királyi gárda, ezzel hatalmas nyomás helyeződne a fiatal franciára. Akár el is tűnhet a sülyesztőbe, egy gyengébb szezon után, kockázatos lenne, ez az igazolás.

Manchester City

Pep Guardiola rengeteget költ a nyáron. A Manchester Citynek komoly céljai vannak a következő szezonra. A Manchester Citybe való igazolása, azért lenne logikusabb, mivel két korábbi csapattársa is a klubhoz igazolt, Bernado Silva és Mendy. Guardiola előszeretettel próbálgatja a fiatalokat, Mbappé is megkaphatná az esélyt. Kérdés milyen hatással lenne rá, hogy ilyen fiatalon országot vált, és egy másik nagy csapatba szerződne.


Mbappé számára, szerintem még a Monacoban maradás lenne a legjobb döntés. Nem kis csapatban játszana, így sem, és jövőre is elég lenne még nagyobb klubba váltania.


/Zoli/