Könyvajánló - Ferrari 70

2017.08.16

Könyvet ajánlunk olvasóinknak! Néha majd egy-egy ilyen könyvajánlós cikket is láthattok nálunk. Legelőszöris Méhes Károly egyik könyvét ajánlanánk nektek.

Ferrari 70 - A Scuderia története 1947-2017

A Ferrari idén ünnepli alapításának 70. évfordulóját, a könyvet ennek apropóján írta Méhes Károly. A könyvet én nemrégen vásároltam meg, de már most bátran ajánlani merem nektek. Kiválóan összeszedi a Ferrari történetét. Bemutatja a Ferrari Forma 1-es szereplését az 1950-es évektől napjainkig. A Ferrari bajnok pilótáiról is ír Méhes Károly, de olyan legendás pilótákról sem feledkezik meg, mint Gilles Villeneuve, Clay Regazzoni, Gerhard Berger vagy éppen Felipe Massa, akik nem tudtak világbajnokok lenni. A könyv végén érdekes statisztikai adatokat találunk és olyan F1-es szakértők mondják el ki számukra a top 10 Ferrari pilóta, mint Dávid Sándor vagy Wéber Gábor.

Magyarországon rengeteg Ferrari drukker van, nekik ez kötelező olvasmány! De nem csak Ferrari drukkereknek való a könyv, hanem bárkinek, aki odáig van ezért a remek sportágért és szeretné megismerni a sportág (talán) legnagyobb istállójának történetét.

Akár az is elképzelhető, hogy az oldalon is olvashattok majd, a könyv segítségével megírt cikkeket. :)

Remélem többeknek is kedvet hoztam a könyv elolvasásához, és már szaladtok is a boltba, vagy fel a netre megvásárolni.

/Zoli/