Könyvajánló - A Formula 1 aranykora

2017.08.22

Érkezik a második könyvajánlós cikkünk. 

Paksi Konstantin & Udvardy-Szabó Gergely: A Formula 1 aranykora, a 80-as évek élcsapatai

A könyv Rich Harman ajánlásával kezdődik. Az 1980-as évek élcsapatainak teljesítményét mutatja be, szezonról-szezonra. A csapatok adott szezonjairól olvashatunk egy kicsit, emellett érdekességeket is megtudhatunk. Az autóról és a motorról is kapunk információkat, a tervező nevét is megtaláljuk. Az oldal végén pedig egy statisztikai táblát találunk, ahol a csapat két pilótájának teljesítménye van feltüntetve. A könyvet sok kép színesíti, s teszi élvezetesebbé az olvasást, az adott év autójának makettjét is látjuk a kötetben. A végén egy táblázat foglalja össze a csapatok teljesítményét, az 1980-89 közötti időszakról.

Az 1980-as évek bajnokságait kiválóan összefoglalja a könyv, én nem bántam meg, hogy megvásároltam, az egyik kedvenc könyvemmé vált, rengeteget lapozgatom. Bátran ajánlom bárkinek, aki nem csak a mai időkre kíváncsi, hanem a sportág történelmébe is bele szeretné egy kicsit ásni magát.

Hol tudom beszerezni?

Ebben is segítünk! A szerzők létrehoztak egy facebook oldalt a könyvnek, ahol megtudod rendelni, íme: A Formula 1 aranykora

Remélem tudtam egy kis kedvet hozni nektek a könyv elolvasásához, és már siettek is megvásárolni, ha eddig még nem tettétek meg. :)

/Zoli/