Ki lesz a gólkirály? - LaLiga

2017.08.16

Pénteken kezdődik a Spanyol Bajnokság, ebben a cikkben próbáljuk kitalálni, hogy ki lesz a gólkirály.

Lionel Messi

A tavalyi szezon gólkirályával kezdünk, aki a 37 góljával nyerte a 2016/17-es szezonban a gólkirályi címet. Az egyértelmú, hogy az argentin lesz az első számú csapatkapitánya a Barcának, DE a csapattárs Luis Suarez és a Real Madrid klasszisa Cristiano Ronaldo biztos, hogy meg fogja nehezíteni a dolgát!

Luis Suarez

A Barcelona középcsatára tavaly a második lett a gólövőlistán a 29 góljával. Az egyértelmű, hogy ő lesz a katalán egyúttes első számú középcsatára és, hogy sok gólt várnak el tőle. Mivel tavaly a Barca "csak" a Spanyol Kupát nyerte meg, szinte biztos, hogy Suarez és Messi is lemondana a gólkirály címről, ha vagy a Bajnokságot vagy a Bl-t megnyernék.

Cristiano Ronaldo

A 32 éves játékos tavaly 25 gólt szerzett, ami nála kevésnek számít. Ahogy öregszik egyre kevesebb gólt lő, több gólpasszt ad és egyre kevesebb meccsen játszik. De nem szabad leírni a portugált, hiszen tudjuk mire képes!

Iago Aspas

A Celta csatára tavaly a 19 góljával olyan játékosokat előzött meg a listán, mint Griezmann,Benzema,Neymar vagy Bale. Kevesen hidték, hogy a 4. lesz a góllövő listán. Idén a Celta szurkolók egy hasonló szezont szeretnének látni a spanyoltól.

Szerintetek ki lesz a gólkirály?

/Csaszi/