Ha játszani akarsz távozz! - Serie A

2017.07.08

Megnéztük a Serie A-ból kik azok akik jobban tennék, ha eligazolnának, mivel jelnlegi csapatuknál nem sok babér termne nekik.

Carlos Bacca:

André Silva érkezésével midnen bizonnyal egyre kevesebb játéklehetőséget kapna, a kolumbiai csatár. Amennyiben többet akar játszani, jobban tenné, ha másik csapat után nézne.

José Sosa:

A 32 éves középpályásnak nem volt jó szezonja. Több játékos is érkezett a posztjára, kevés lehetőséget kapna az biztos.

Mario Lemina:

A gaboni középpályásnak elég komoly posztriválisai vannak, a Juventusnál. 23 évesen még sok lehet benne, egy középcsapatban simán kezdő lenne.

Tomas Rincón: 

A 29 éves venezuleai januárban csatlakozott a Juventushoz, de nem kapott túl sok lehetőséget. Komoly konkurenciával kellene megküzdenie, talán jobb döntés lenne a továbbállás.

Mauricio Pinilla:

A 33 éves chilei csatár az előző szezont az Atalantánál töltötte kölcsönben, de nem játszott túl jól. Pinilla a Genoa kötelékébe tartozik, ám Simeone mellett alig kapna lehetőséget. Könnyen lehet, hogy hazatér Chilébe, majd onnan vonul vissza.

Leonardo Pavoletti:

Januárban érkezett a Napolihoz a 28 éves csatár. Arkadius Milik felépülésével, minden bizonnyal kevés lehetőséget kapna. Jobban tenné, ha továbbállna egy középcsapathoz, ahol játszhat is.

Gerson:

Nagy tehetségnek volt kikiáltva a brazil. Még csak 20 éves, de állandó játéklehetőségre lenne szüksége, amit a Románál nem kap meg. Legalább egy kölcsönszerződés értelmében távoznia kellene.

Gabriel Barbosa:

Gersonhoz hasonló az ő története is, ő az Internél nem kapja meg a kellő lehetőséget. Gabrielnek is a kölcsön lehetne a megoldás.


/Zoli/