Görögország - Magyarország - előzetes

2018.10.12

Ma este Görögországban lép pályára a magyar válogatott  a Nemzetek Ligája C csoportjának 3. fordulójában. A mérkőzés 20:45-kor kezdődik és az M4 Sport élőben közvetíti. 

A két csapat alig több mint 1 hónapja találkozott egymással. Akkor a mieink 2-1-re győztek. A 15. percben Sallai Roland szerzett vezetést, bár 3 perccel később még Manolas egyenlített, de a 42. percben Kleinheisler beállította a végeredményt.

A magyar válogatott 2 kör után 3 pontos, mivel a finnek ellen vereséget szenvedtünk, a görögök szintúgy 3 egységgel állnak az észtek legyőzésének köszönhetően. 

A magyar válogatott várható kezdőcsapata:

            Gulácsi

Fiola Lang Orbán Kádár

   Nagy Á.      Kovács I.

Sallai   Kleinheisler   Németh

               Szalai


Willi Orbán első válogatott meccsére készül.

 A Leipzig magyar-német kettős állampolgár csapatkapitánya úgy határozott, hogy a magyar válogatottban szeretne szerepelni. Orbán vélhetően azért is döntött így, mert nem látta komoly esélyét annak, hogy Hummels, Boateng, Süle és Rüdiger mellett helye lehetne a nationalelf keretében. Mindenesetre a magyar válogatottnak hatalmas erőssége lehet. Elvégre a Leipzig színeiben már több mint 50 Bundesliga meccsen lépett pályára. Reméljük a válogatottban is hasonlóképp fog szerepelni, mint a klubjánál.


/Zoli/