Force India - már nem egy átlagos középcsapat

2017.06.30

A Force India az évek során egyre fejlődött, tavaly már meglett a konstruktőri 4. hely, és idén is jó eséllyel pályáznak rá. Az új szezonban régi színeit rózsaszínre váltotta új szponzora miatt a csapat. Esteban Ocon és Sergio Perez is kiváló képességű pilóta, de lehet nem ártana elbeszélgetni velük, ugyanis a csapat már több mint egy a középmezőnyből. Már ott lehetnének a Red Bull nyakán, ha pilótáik nem keverednek fölösleges csatába, vagy épp egyértelmű csapatutasítást adnak versenyzőiknek.  Ez a tulajdonosoknak is egy új helyzet nincsenek ahhoz hozzá szokva, hogy rendszeresen dobogóért küzdjenek. Az idén egy kicsit több szerencsével, és okosabb döntésekkel már 3 dobogós helyezésük is lehetne. Friss hír, hogy a csapat jövőre valószínűleg Force 1 néven indul majd.


Sergio Perez:

Perez már bizonyított, ez már a 4. éve a csapatnál a 27 éves pilótának. 4 dobogós helyet szerzett eddig a Force Indiával.

Rajtok száma: 122

Dobogós helyezések: 7

Leggyorsabb körök: 4


Esteban Ocon:

A fiatal francia versenyző hamar bizonyított igenis való a Forma-1-be. Perezzel tartja a tempót, és ott van közvetlen mögötte a futamokon. 

Rajtok száma: 17

Legjobb eredménye: 5. (2017 Spanyolország)Rendbe kell kettőjük között tenni a dolgokat, mert nagyon sikeres csapat lehetne már ez a Force India.

/Zoli/