Final Fourba juthat a Győr és a Fradi is!

2019.04.13

Mindkét női kézilabda csapatunk ma játszik a Final Fourba jutásért. A Fradi 15:00-kor lép pályára, míg a Győr meccse 17:30-kor kezdődik. Mindkét találkozót a Sport 1 közvetíti élőben.

Rosztov-Don- Ferencváros

A Fradi 3 gólos hátrányból várja a negyeddöntő visszavágóját. A magyarországi mérkőzésen szinte végig vezetett a Rosztov a Fradinak pedig csak annyira futotta, hogy megtartsa esélyét a négybe kerülésre. Iuliia Managrova szórta meg legjobban a mieinket,  gólt szerzett, a Fradinál Háfra Noémi jutott ugyaneddig. 

Esély a Final Fourra: 15%

A 3 gól nem eldolgozhatatlan különbség, de Ambros Martín csapatát nem lesz egyszerű 4 góllal felül múlni, pláne nem hazai pályán. a Fradit minden bizonnyal hajtani fogja a vágy, hogy története során először négyesdöntőbe jusson, de pokoli nehéz feladat vár rájuk. 

Győri ETO - Odense

A címvédő Győri ETO 8 góllal is vezetett az Odense elleni idegenbeli találkozón, a továbbjutás kérdése azonban mégsem dőlt el, mivel végül csak egy góllal nyert Danyi Gábor csapata. A találkozó legeredményesebb játékosa Ingvild Bakkerud volt, aki 11 találatig jutott. 

Esély a Final Fourra: 85%

Az első mérkőzésen elképesztő feltámadást produkált az Odense, még sincs jó esélye a négyesdöntőre. Győrbe egyetlen csapat sem esélyesként érkezik, persze lebecsülni azért nem szabad a dánokat, de ha úgy játszik a Győr, ahogy az odavágó első félidejében, akkor nem lehet probléma. 


/Zoli/