Ferencváros - Ludogorec - előzetes

2019.07.10

A mai nap kezdi meg a magyar rekordbajnok, Ferencváros az Európai Kupa szereplést. A sorosolást nem kiemeltként várta a csapat, s a bolgár Ludogorecet kapta. Az első meccs az Üllői úton lesz, 20:00-kor kezdődik és az M4 élőben fogja közvetíteni a párharcot. A játékvezető az izraeli, Ejtan Smulevics lesz.

A hiányzók:

Ferencváros: A Fradinál két fontos hiányzó biztosan lesz, ugyanis Isael és Sihnevic is eltiltását tölti, a brazil a visszavágón már játszhat, de a fehérorosznak két meccses eltiltása van, így ő biztosan kihagyja a párharcot. Leandro, Spirovski, Wilmots és Bőle is a biztos hiányzók között vannak, hiszen őket nem nevezték a keretbe. Davide Lanzafame játéka is kérdéses, az olaszt pár napja torinóba kezelték, s habár a héten már a csapattal edzett, koránt sem biztos hogy vállalni tudja a játékot.

Ludogorec: A madagaszkári Anicet biztos, hogy nem lép ma pályára, ugyanis az Afrika Kupán továbbjutott a legjobb 8 közé, amivel az is biztossá vállt, hogy a visszavágót is kihagyja. Wanderson, Forster és Nedjalkov játéka pedig kérdéses.

A Ferencváros várható kezdője:

                        Dibusz

 Lovrencsics - Blazic - Dvali - Heister

                   Kharatin - Sigér

          Varga - Skvarka - Tokmac

                         Zubkov

Szerkesztői tipp: 2-1

/Csaszi/