Ezt kötelező nézned a hétvégén! (márc. 9-10)

2019.03.09

Érkezik a szokásos meccs ajánló cikkünk, ezúttal 3 találkozót ajánlunk a figyelmetekbe.

Bayern München - Wolfsburg - Szombat 15:30 - Sport 2 

Az előző fordulóban már potszámban beérték a bajorok a listavezető Dortmundot, de ahhoz hogy ne szakadjanak le egy esetleges Borussia győzelem esetén, úgy meg kell nyerniük a mai találkozót is. A vendégeknek is fontos lenne a pont szerzés, hiszen ők is oda akarnak érni az európai kupoaindulást érő helyekre. A bjaoroknál biztosan nem lép pályára Tolisso és Alaba, Koman, Goretzka, Robben valamint Ribery játéka is kérdéses. A vendégeknél pedig Ginczek a biztos hiányzó.

Szerkesztői tipp: 3-1

MTK - Ferencváros - Szombat 19:30 - M4 Sport

Örökrangadót rendeznek ezen a hétvégén, a listavezető Fradit fogadják a kék-fehérek. A találkozó esélyese egyértelműen az FTC, aki az utolsó két meccsen 11-et rúgtak és egyet sem kaptak. Az MTK a 7. helyről várja az összecsapást, de mindössze 6 pontra van a 3. helyezett Újpesttől.

Szerkesztői tipp: 0-2

Arsenal - Man. United - Vasárnap 17:30 - Digi Sport 1

A hihetetlen formában lévő vörös ördögöket a gödörben lévő ágyúsok fogadfják. Az Arsenal egy hete egy 1-1 döntetlent játszott a Tottenhammel, úgy hogy a 93. percben Aubameyang büntetőt hibázott, csütörtökön pedig 3-1 vereséget szenvedett a Rennes otthonában az Európa Ligában. Ezzel szemben Solskjaerék egy hete 3:2 nyertek a Southampton ellen, a hét közben pedig olyat vittek véghez, amire még egy csapat sem volt képes, úgy ejtették ki  a PSG-t, hogy a hazai meccsen kikaptak 2-0-ra, de szerdán egy drámai meccsen 3-1 győzelemmel búcsúztatták a franciákat.

Szerkesztői tipp: 1-2

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk a hétvégi meccsekhez!

/Csaszi/