Ezt kötelező nézned a hétvégén! (május 11-12)

2019.05.10

Érkezik  a szokásos meccsajánló rovatunk, ahol ezúttal 3 találkozóról olvashattok.

Leipzig - Bayern München - Szombat 15:30 - Sport 2

A harmadik Lipcse a listavezetőt fogadja. Amennyiben a bajorok nyerni tudnak, úgy már biztosan bajnokok, de a hazaiak biztosan megfogják nehezítemni a dolgukat. A pályaválasztó együttes valószínűleg mar biztosan bronz érmet szereznek, habár ha a maradék két meccsüket megnyernék és a Dortmund egyet se nyerne, akkor még az ezüst meglenne, de erre kevés az esély.

Szerkesztői tipp: 1-2

Brighton - Man. City - Vasárnap 16:00 - Digi Sport 1

A Premier League utolsó fordulójában a listavezető a 17. otthonába látogat. a hazaiaknak már nincs tétje a találkozónak, míg a vendégeknek nem is kicsi. Ha nyernek akkor ők a bajnokok, de ha nem tudják a 3 pontot megszerezni, és a Liverpool nyer a Wolves ellen, akkor csak az ezüstöt kapják Pep Guardioláék.

Szerkesztői tipp: 1-1

AS Roma - Juventus - Vasárnap 20:30 - Digi Sport 1

A már bajnok torinóiak a fővárosba utaznak. A farkasok még harcban vannak a nemzetközi kupa indulásért, de egy esetleges vereséggel könnyen lecsúszhatnak róla. Mióta bajnoko két 1-1-es döntetlent játszottak, több, új felállást/formációt kipróbálva. Könnyen lehet, hogy ezúttal is kísérletezni fognak, illetve több fiatal is játéklehetőséghez juthat, így a Romámak is több esélye van.

Szerkesztői tipp: 1-2

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk a hétvégére!

/Csaszi/