Eredivisie 3. forduló

2017.08.29

A holland bajnokság 3. fordulója is lement a hétvégén, most erről olvashattok:

Feyenoord - Willem II 5-0

Remek meccset játszott a rotterdami csapat, igazi gála volt. Az első félidőben 4-et vágott a csapat Toornstra 2-szer, míg Berghuis és Vilhena egyszer talált be.A második játékrészben már csak tartotta az eredményt a Feyenoord, mígnem büntetőt lőhetett a csapat, azt a 80. percben Boetius értékesítette ezzel beállítva az 5-0-ás végeredményt. A Feyenoord így továbbra is 100%-os. 

Venlo - Ajax 0-2

A Venlo kiválóan kezdte az idényt két győzelemmel, de a 3. fordulóban az Ajax már túl kemény ellenfélnek bizonyult. Az első félidőben jól tartotta magát a Venlo, sőt gólhelyzeteik is adódtak. A második félidőben kijött a csapatok közti különbség, Van de Beek szerzett vezetést az 55. percben, majd David Neres biztosította be a győzelmet. Az Ajax, így 3. forduló után 6 ponttal áll.

PSV - Roda 2-0

A PSV a 0 pontos Rodát fogadta a 3. fordulóban. Hamar megmutatta a PSV, hogy milyen játékerőt képvisel, a 9. percben már vezetést is szereztek Locadia találatának köszönhetően. Az első félidő felén épphogy túl voltak a csapatok, mikor Lozano 2-0-ra módosította az állást. A meccs második felében már csak tartotta az eredményt a PSV, így 2-0 lett a vége. A PSV 3. fordulú után 100%-os.

A forduló további eredményei:

NAC - Sparta Rotterdam 2-2

Vitesse - AZ Alkmar 1-2

Den Haag - Heerenveen 1-1

Zwolle - Twente 2-0

Heracles - Excelsior 2-2

Groningen - Utrecht 2-1

/Zoli/