Bonucci lett az AC Milan új csapatkapitánya

2017.08.11

Montolivoról Bonuccira kerül át az AC Milan csapatkapitányi karszalagja. Azért ez érdekes mivel Bonucci még csak most csatlakozott a Milanhoz ráadásul egy rivális csapattól. 

Nagyon ritka, hogy egy új igazolás rögtön megkapja a karszalagot. Többnyire az számít, hogy egy-egy játékos emnnyire régóta erősíti a klubot, hát a milánóiak most máshogy gondolkodtak, s a 30 éves olasz védő lesz a vezér. 


Bonucci szemszögéből is érdekes helyzet állt elő, ugyanis a Juventusnál lejátszott 7 évet, de nem volt csapatkapitány, a Milánnál meg rögtön az lett.

Montolivo rosszul élheti meg a dolgot, lehet, hogy keveset játszik majd, de ettől még lehetne ő az elsőszámú csapatkapitány. 5 éve van a Milánnál Montolivo, most egy riválistól érkező játékos elveszi tőle a karszalagot, nem lehet könnyű neki.

Én egyáltalán nem értem miért Bonuccit nevezte ki a Milan csapatkapitánynak,  ezzel is csak támadási pontot adott magának a csapat. Új igazolás amúgy sem szokott csapatkapitány elnni, ráadásul Bonucci a Juventustól érkezett, én biztos nem neveztem volna ki.

/Zoli/