Barcelona - átigazolás

2017.07.06

Már július 6.-a van és a Barcelonánál az a legnagyobb átigazolásihír, hogy Deulofeut visszavásárolták az Evertontól. Rajta kívül, csak kölcsönből visszatérők vannak, Vermaelen, Munir, Samper és Douglas.

Pletykák azért természetesen vannak. A katalánok szeretnék megszerezni Marco Verrattit a PSG-től, illetve Hector Bellerin és Ousmane Dembelé iránt is érdeklődnek csapatuknál. Renato Sanches esetleges szerződtetése is szóba jött, de ő minden bizonnyal marad Münchenben.

Marco Verratti:

Verratti távozása évről-évre téma, eddig a Juventussal hozták legtöbbször szóba, de még mindig Párizsban van. Most a Barcelona tűnik a legesélyesebbnek a leigazolására. A Barcelonának szüksége is lenne egy klasszis középpályásra, ha megszeretné nyerni a bajnokságot.


Ousmane Dembelé:

Dembelé 1 éve igazolt a Dortmundhoz remek szezonjával kivívta magának a figyelmet. Minden sorozatot figyelembe véve 10 gólja és 21 gólpassza van. A Barcelonánál nem lenne könnyű a kezdőbe kerülnie. 20 évesen még lehúzhatna egy-két szezont a Dortmundnál, hogy aztán lépjen még feljebb.

Hector Bellerin:

Bellerin Barcelona nevelés, de fiatalon az Arsenal akadémiájára került. A 22 éves védő kulcsember lett az Arsenalnál, és a Barcelona szívesen látná ismét a csapatában. Dani Alvest nem igazán sikerült pótolni, Bellerin erre tökéletes megoldás lehetne.

Még van több mint másfél hónap hátra van az átigazolási időszakból, de a Barcelonának lassan el kellene kezdenie nyélbe ütni üzleteit.


/Zoli/