Átigazolási körkép

2017.07.04

Ebben a cikkben összeszedünk pár igazolást az elmúlt 1-2 napból.

Matthais Giner: Dortmund--> Mönchengladbach

A Konföderációs Kupa győztes labdarúgó 3 évet töltött a Dortmundnál. Nem kapott kevés lehetőséget, de mégis a váltás mellett döntött. Még mindig meglehetősen fiatal, hisz csak 23 éves.

Luiz Gustavo: Wolfsburg--> Marseille

A Bayern Münchennel BL-t nyerő brazil nem sokkal 30. születésnapja előtt döntött a váltás mellett. A Wolfsburg leszerepelt az előző idényben, csak pótselejtezővel maradtak bent . Talán utolsó nagy kalandjára készül pályafutása során Luiz Gustavo. 4 éves szerződsét kötött a francia csapattal.

Terence Kongolo: Feyenoord--> AS Monaco

A holland védő a jelenlegi francia bajnokhoz igazolt. A Monacora rá is fér az erősítés, ugyanis jó eséllyel több nagy sztárja is elhagjya majd nyáron a csapatot.

Vicente Iborra: Sevilla--> Leicester City

Iborra 29 évesen szánta el magát újabb csapat váltásra. A Leicester Citynek komoly erőssége lehet. A rókák tavaly nem szerepeltek valami fényesen, így nem árt véghez vinniük egy-két jó üzletet.

Carlos Kameni: Malaga--> Fenerbache

A 33 éves kapus a török Fenerbache hívószavára távozott 5 év után a Malagától. Nincs bérelt helye a kezdőben, Volkan Demirel a csapatkapitány a másik kapus, nem lesz könnyű kiszorítani.

Éver Banega: Inter--> Sevilla

Bangea nem bírta sokáig a Sevilla nélkül, 1 éve tőlük távozott az Interhez, most pedig visszaigazolt.

Sandro Ramirez: Malaga--> Everton

A Barcelona nevelése távozása után 1 évvel országot is vált, az Everton kedvéért. A tavalyi szezonban 16 gólt szerzett a Malagaban, nem csoda, hogy erre az Everton is felfigyelt.

Micheal Keane: Burnley--> Everton

Az Evertonnak komoly céljai vannak a következő szezonra, ezt bizonyítja Keane leigazolása is. Keane a Mancehster United akadémiáján nevelkedett. Most egy remek Burnley-s szezon után érkezett az Everton védelmét erősíteni.

Heiko Westermann: Ajax --> Austria Wein

A 33 éves védő csak mellékszereplő volt az amszterdamiaknál, nem csoda, hogy távozott. Az Austria Wien számára még erősítést jelenthet a védő.

Ennyi lett volna a friss igazolásokat összegyűjtő cikk. :)


/Zoli/