Átigazolási Hírek - 4. nap

2019.07.04

Ismét eseménydús napon vagyunk túl. Még tegnap este bejelentette az Atrletico Madrid, hogy 126 millió €-ért leigazolja Joao Félixet, ma pedig rekordigazolást hajtott végre a Leicester, pont került a Buffon és Herrera saga végére, Arjen Robben pedig bejelentette visszavonul. 

No, de nézzük bővebben a nap történéseit:

A nap legdrágább vétele: Ayoze Perez

A 25 éves spanyol csatárért közel 35 milliót fizetett a Leicester Ciyt a Newcastle Unitednek, amivel a klub legdrágább igazolása lett. Ayoze Perez az előző idényben 13 gólt szerzett, Jamie Vardyval félelmetes csatárpárost alkothat majd.

A nap legjobb üzlete:  Ander Herrera

Már régóta sejteni lehetett, de ma vált hivatalossá, hogy Herrera szerződése lejárta miatt ingyen igazol a PSG-hez, ahol Adrien Rabiotot lesz hivatott pótolni. 

A nap szenzációja: Gianluigi Buffon

Hiába cserélte le divatosra, 1 év elteltével belátta az ő szíve választottja örökre az öreg hölgy, így hazatért. Talán kissé szimbolikusan fogalmaztunk lényeg, a lényeg, Buffon ismét a Juventus játékosa, így lehetősége nyílik több rekordot is átírni és még egy hollywoodi történet is lehet a dologból, ha végre összejönne a zebráknak a hőn áhított BL serleg. 

A nap meglepetése: Arjen Robben

A 35 éves holland szélső az esti órákban jelentette be, hogy nem akar kockáztatni egy újabb sérülést, ezért, bár nehezen, úgy döntött felhagy a profi labdarúgással. Robben pályafutása utolsó szezonjában 19 meccsen 6 gólt szerzett, 2 gólpasszt osztott ki és újra német bajnok és kupagyőztes lett. 


Pletykák, lehetséges, valószínűsíthető üzletek: 

Matthjis De Ligt - Ajax --> Juventus

Neymar - PSG --> Barcelona

Antoine Griezmann - Atletico Madrid --> Barcelona

Mauro Icardi - Inter --> Juventus


/Zoli/