A Premier League alulértékelt játékosai

2017.07.24

A cikkben olyan játékosok után nézünk, akik az angol bajnokságban a legalulértékeltebbnek számítanak.

Dominic Solanke - Liverpool

Solanke bizony alul van értékelve. Hatalmas tehetség, de nem kapta meg a lehetőséget a Chelseanél. A 19 éves csatár helyzete hasonló, mint Lukakué, ő is előbb kölcsönbe játszott több csapatnál, most pedig végleg leigazolta egy rivális, a Liverpool. Solanke bizonyíthatja, hogy alul van értékelve, amennyiben megkapja az esélyt a Liverpoolnál.

Francis Coquelin - Arsenal

Coquelin 29 bajnoki meccsen is pályáralépett a szezonban, és remekül szűrt a középpályán. Amióta 2017 telén visszatért az Arsenalhoz egyre jobb formában focizik. 147 Arsenalos meccsén még egszer sem sikerült betalálnia. Védekező középpályásként a szűrőmunkája nagyon fontos, s mivel nem ő van a középpontban, sokszor megfeledkezünk a teljesítményéről.

Jesse Lingard - Manchester United

A vörös ördögök 24 éves szélsője, sok csapatban kulcsember lenne, de Mancehsterben komolya konkurencia. Az előző szezonban 5 gólt szerzett minden sorozatot fiygelembe véve. Lingard sincsen túlértékelve az biztos, pedig az angol válogatottban is lehetne jövője.

Jermain Defoe- Bournemouth

Defoe az előző idényt a kieső Sunderlandnál töltötte, s szerzett 15 gólt. 34 évesen is kiváló formában van Defoe. Egész pályafutása során alul volt értékelve, a válogatottban is csak 57-szer szerepelt eddig. Képességei alapján simán játszhatott volna egy abszolút topcsapatban, bár ő is követett el hibát amikor a Tottenhamből a Torontoba igazolt.

Abdoulaye Doucouré - Watford

A Watford egyik legnagyobb tehetsége a 24 éves középpályás. A szezonban 1 gólt szerzett, de védő munkája kiváló és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Watford bent maradjon.

Glenn Murray - Brighton & Hove Albion

A 33 éves csatár nincs túlértékelve, pedig elévülhetetlen érdemei voltak a feljutás kiharcolásában. Idősődik ugyan, de így is 23 góllal vette ki a részét a csapat remek teljesítményéből. Az első osztályban is csapata egyik legjobbja lehet.

Muhamed Besic - Everton

A korábbi Fradi játékos sem kapja meg az őt megillető lehetőséget a liverpooli kékeknél. Besicet az előző idényben rengeteg sérülés hátráltatta, ha egészséges sokkal többre hivatott.


/Zoli/