A Premier League alulértékelt játékosai - a ti véleményetek alapján

2017.07.25

Tegnapinap írtam egy cikket a PL alulértékelt járkosairól, most ez a lista lesz kiegészítve a ti véleményetek alapján.

Antonio Valencia - Manchester United

Valencia szélső középpályásból lett idővel szélső védő, és kiválóan teljesít azon a poszton. Sosem kapott túl nagy figyelmet a 31 éves játékos, csendben teszi a dolgát, de kevesen emelik ki a játékát. Lassan illene belátni, hogy mekkora erőssége a Manchest Unitednek, hiszen idővel klublegendává válhat, már most 291 meccset játszott le csapata mezében.

Cesar Azpilicueta - Chelsea

Azpilicueta a védelem bármely posztján bevethető, univerzális játékos. Hatalmas érdemei vannak a Chelsea bajnoki címében is. A 27 éves védő végig játszotta az előző szezont, a bajnokságban egyetlen percet sem hagyott ki. Már 5 éve a Chelseat erősíti, nem kap igazán nagy figyelmet, pedig talán ő is klublegenda lehet egyszer...

Saido Berahino - Stoke City

Bevallom én őt nem nevezném alulértékeltnek, pláne az előző szezonja után. Az előző évad januárjában igazolt el a West Bromtól, de egész szezonban nem talált be csatár létére. Csak a  Premier League 2.-ben szerzett gólt, miközben a Stoke több, mint 13 millió €-t fizetett érte. Berahino mentségére legyen szólva sokat volt sérült az elmúlt idény során, de ettől több kell tőle. Mindenestere rengeteget fejlődött, amikor a West Bromhoz érkezett. Talán a 2014/15-ös idényben alulértékelt lehetett, nem kapott túl nagy figyelmet, pedig 14 PL gólt is szerzett.

Danny Ings - Liverpool

Lassan már Ings sem lesz alulértékeltnek nevezhető rengeteg sérülése miatt. Amennyiben nem lenne annyi sérülése nagy karriert futhatna be, de az előző szezonban is csak a Premier League 2.-ben léphetett páylára. A Burnleyben nagy tehetségnek tűnt, 11 gólt is szerzett az első osztályban töltött szezon során. Liverpooli karrierje sem indult rosszul, 2 gólja is volt, aztán jöttek a sérülések...

Ryan Shawcross - Stoke City

Shawcross a Manchester United akadémiáján nőtt fel, de nem volt kellően jó a vörös ördögökhöz. Fiatalon, 20 évesen csatlakozott a Stoke City csapatához. Mára a Stoke City kulcsembere és csapatkapitánya. Kiváló védőjátkos, sokkal nagyobb karrierje lehetne képességei alapján. Védő létére gólokkal sem szerénykedik, eddigi 9 éve alatt 23-szor talált be a Stoke Cityben.

Marc Pugh - Bournemouth

A 30 éves középpályás nevét aligha ismerik sokan. A Bournemouthnál kiválóan játszik már 283 meccse van a csapatnál és 54 gólja. Sosem volt lehetősége nagyobb csapathoz igazolni, és már csapaton belül sem kap akkora megbecslést.

Matthew Lowton - Burnley

Nem egy tipikus zseni a 28 éves szélsővédő, de azért lehetne nagyobb pályafutása. Korábban egy rövid ideig a Ferencvárost is erősítette Lowton. 2 éve játszik a Burnleynél és fontos kezdőjátékos a csapatnál. Sokszor figyelmen kívűl hagyják a teljesítményét, pedig azért többek között neki is köszönhető, hogy jövőre is a PL-ben indulhat a csapat.

Mousa Dembelé - Tottenham

Végezetül a PL talán legalulértékeltebb játékosa, Dembelé következik. Nem egy gólvágó a 30 éves középpályás, de nem is ez a feladata, a háttérben teszi a dolgát, így többeknek nem tűnhet fel. A belga 5 éve erősíti a Tottenhamet, és nyugodtan mondhatjuk, hogy csapata egyik legjobbja, abban amit csinál. Az előző idényben 30 bajnokin lépett pályára 1 gólt is szerzett. Csapaton belül sincs sztárként kezelve, a gólvágók, Dele Alli, Eriksen és leginkább Harry Kane elviszik a showt.


Nem került be minden játékos akit írtatok, de azért a többség igen. Köszönöm a hozzászólásokat, mivel nem kértem engedélyt nem említem a neveket, de remélem tetszett nektek a cikk!

/Zoli/