A hétvége csapata (december 8-10)

2017.12.11

Ismét megválasztottuk a hétvége csapatát, íme:

Sorrentino: A Chievo kapusa az AS Roma ellen védett remekül, 8 bravúrt is bemutatott. Sorrentino remeklésének köszönhetően sikerült is egy 0-0-ás döntetlent kicsikarnia a Chievonak. 

Nacho: Nacho kezdte a Real madridi gólözönt a Sevilla ellen, ő szerezte az első gólt a 2. percben. 

Otamendi: Otamedni nyerte meg Pep Guardiola csapatának a manchesteri derbit, ő szerzett a Manchester Citynek másodjára vezetést. 

Achraf Hakimi: A Real madrid ifjú titánja meg szerezte első gólját a felnőtt csapatban. A Carvajalt helyettesítő Hakimi az 5. gólt jegyezte a Sevilla ellen.

Salah: A liverpooli rangadón Salah szerzett vezetést Klopp csapatának, de végül Rooney büntető gólja miatt az Everton egy pontot elvitt az Anfield Roadról. 

Aouar: A Lyon 19 éves középpályása egy maga döntötte el az Amiens elleni mérkőzést, ugyanis a második játékrészben duplázott. 

Parejo: Parejo kulcs szereplő volt a Celta Vigo elleni győzelemben a Valenciánál. Parejo előbb gólpasszt adott Zazanak majd ő maga talált be.

Bonaventura: A Milan a Bologna ellen Bonaventura duplájának köszönhetően győzött 2-1-re. 

Germain: A Saint-Étienne ellen Germain volt a Marseille legjobbja, a 3-0-ás győzelemből duplával vette ki a részét.

Petersen: Petersen a Köln ellen triplázott, igaz 2 gólt is büntetőből ért el, de mindenesetre komoly része volt a Freiburg 4-3-as győzelmében. 

Kane: Harry Kane a Stoke City ellen duplázott, s csapata győzött 5-1-re.


/Zoli/