A hétvége 11-e (október 20.-22.)

2017.10.23

Oldal vonal mellől című rovatunk picit átalakul, legalábbis ideiglenesen. Ezúttal csak a hétvége 11-ét választjuk meg ezen cikkünkben, mivel hétvégén a fontosabb meccsekről összefoglalót a facebook oldalunkon rendszeresen olvashattok.

Strakosha: A Lazio kapusa a Cagliari ellen húzta le a rolót, 6 nagy védést is bemutatott a találkozón.

Mario Gaspar: A spanyol védő a Las Palmas elleni 4-0-ás győzelemből gólt is vállalt, jó védő munkája mellett. 

Daniele Rugani: Az Udinese ellen a 3. gólt szerezte az olasz védő, mely megalapozta a Juventus győzelmét.

Hilton: A Montpellier 40 éves védője kiváló mérkőzést teljesített a Saint-Étienne ellen. Hilton 6 szerelést mutatott be a találkozón, de az ennél is megdöbbentőbb az, hogy 15-ször szabadított fel kapuja előtt.

Kolarov: Kolarov remek igazolásnak bizonyult, ismét gólt szerzett a Románál. A Torino ellen Kolarov találata győzelmet ért.

Pedro: A Watford ellen ő szerezte az első gólt, mely szépségdíjas volt. Emellett gólpasszt is adott Pedro a találkozón. 

Khedira: Hihetetlen mérkőzést játszott Sami Khedira az Udinese ellen. A Juve 6-2-es győzelmében fontos szerepe volt, ugyanis csatárokat megszégyenítő módon használta ki helyzeteit. Mesterhármast szerzett, s mindezt 3 kísérletből ért el.

Guedes: A Sevilla ellen Guedes volt a nyerőember. A portugál játékos duplázott és egy gólpasszt is kiosztott.

Harry Kane: A Liverpoolt viszonylag simán, 4-1-re verte a Tottenham. Kane kulcsszereplő volt duplázott Klopp csapata ellen.

Batshuayi: Antonio Conte csereként küldte be Morata helyére a Watford ellen. Batshuayi nem tétlenkedett a 71. percben egyenlített, majd csapata vezetést szerzett, ő pedig a ráadásban biztosította be a 3 pontot.

Memphis Depay: A Troyes elleni 5-0-ás győzelméből 3 góllal vette ki a részét a holland szélső.


/Zoli/